Neler Yeni

Ghosting sorunu acil yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berkay Levend
Va panel sıkıntısı sanırım, oyunlarda denedin mi?
Oyunlarda vs heryerde denedim ayaylarıda kurcaladım çözümü yok itopyadan aldım iade etmeye çalışıcam direk mağazalarına götürüp verebiliyormuyum bilgih
Hocam öyleyse sorunun düzeleceğini sanmıyorum, en iyisi iadeye yollamak çünkü bu ciddi bir ghosting. Muhtemelen elindeki ürün hatalı üretim, ayıplı mal olarak iadesinin alınması gerekir. Ben de bir ay kadar önce bir monitörü bu şekilde iade ettim, satıcı gaming.gen.tr idi hiç ikiletmeden iadeyi aldılar.
Öncelikle monitörün ayarlarının belli olduğu (overdrive, freesync ve hz değerleri) bir şekilde kayda başlayarak ağır çekim video çek, ghosting net bir şekilde belli olsun. Monitör 165hz ise min 120fps çek derim, daha sonra bu videoyu bir yere yedeklediğine emin ol. Olur da firma işi yokuşa sürmek isterse elinin altında bulunsun.
Firmayla iade olayını konuş, ürünü istedikleri şekilde temiz düzgün kutusu ile kargoya ver. Kargo takip numaranı aldıktan sonra firmaya mail at. Xxxxxx sipariş numaralı yyy ürününü iade için kargoya verdim. Kargo takip numarası zzzzzz dir. Üründe bu bu ayarları yapmama rağmen üründe ciddi bir ghosting sorunu vardır. (Ben bu noktada monitörü 1ms gtg olarak aldığımı ve ürünün belirtilen bu özelliğe uymadığını da belirtmiştim). Bu maili yolladıktan sonra kargo takip numarası ile takip et, ne zaman teslim aldıklarını bil. Firmayı darlamana gerek yok ama işi uzatmasınlar da, birkaç iş günü içinde ses çıkmazsa arar söylersin ne oldu gibisinden. Benim durumumda firmaya mesajı attıktan sonra teknik inceleme yapılıp tarafınıza dönüş yapılacaktır gibisinden bir mail atıldı, monitörü teslim aldıktan birkaç gün sonra para iade edileceği maili geldi ve sonraki gün para hesabıma iade edildi. Olur da firma işi yokuşa sürmeye çalışırsa videodan faydalanabilirsin, onlar seni zorlamadıkça kullanma güzellikle işini hallederler umuyorum.
Sormadığın halde biraz uzun tuttum kusura bakma işe gidiyormuşsun herhalde işini hızlıca halledebilmen için tavsiye vermek istedim. Cümleten geçmiş olsun.
uzun yazmanız sandığınızın aksine daha iyi oldu oldu teşekkürler tavsiye için

SametSW

80+ Bronze
Benim konuma cevap gelmediği için buraya yazayım arkadaşın çözümlenmesi ile ben de dün yeni monitor aldim Ve bende de var ghosting ama çok değil gibi iade ile uğraşsam mi

Ekler

• 20221108_224345.jpg
    20221108_224345.jpg
    768.1 KB · Hit: 35
  • 20221108_224341.jpg
    20221108_224341.jpg
    893.6 KB · Hit: 30
  • 20221108_224330.jpg
    20221108_224330.jpg
    945 KB · Hit: 31
  • 20221108_224311.jpg
    20221108_224311.jpg
    1.7 MB · Hit: 30

panizher

80+ Silver
Benim konuma cevap gelmediği için buraya yazayım arkadaşın çözümlenmesi ile ben de dün yeni monitor aldim Ve bende de var ghosting ama çok değil gibi iade ile uğraşsam mi
Seni rahatsiz etmiyorsa gerek yok bundan biraz az ghosting bende var g3 monitorumde ugrasmadim iade etmedim rahatsiz ediyorsa et

SametSW

80+ Bronze
Seni rahatsiz etmiyorsa gerek yok bundan biraz az ghosting bende var g3 monitorumde ugrasmadim iade etmedim rahatsiz ediyorsa et
Monitorlerimiz aynı galiba over drive ayarı var mı monitörde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve valofa bazen rahatsiz ediyor karakter giderken arkadan kuyruklu yıldız gigi başka bir şey takip ediyorn

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Hocam senin monitörün de arkadaşınkinden aşağı kalır yanı yok. Fotoğraftan ziyade göz ile karar vermek gerek eğer ufonun arkasındaki o karanlık iz varsa (2. fotoğrafta net belli), gözle görülüyorsa evet o ürün iadelik. Özellikle Fps oyunlarında ve biraz da yarış oyunlarında kendini rahatlıkla gösterir, hikayeli oyunlarda aksiyon sahneleri hariç çok sıkıntı yapmaz. Kişisel bir mesele ne kadar önemsediğin, rahatsız oluyorsan iadeye yolla.

panizher

80+ Silver
Monitorlerimiz aynı galiba over drive ayarı var mı monitörde

Ve valofa bazen rahatsiz ediyor karakter giderken arkadan kuyruklu yıldız gigi başka bir şey takip ediyorn
Sende daha yenisi sanirim overdrive mbr olanin bir altinda parlaklik 60-70 seviyyede fps modda black eq 13

SametSW

80+ Bronze
Hocam senin monitörün de arkadaşınkinden aşağı kalır yanı yok. Fotoğraftan ziyade göz ile karar vermek gerek eğer ufonun arkasındaki o karanlık iz varsa (2. fotoğrafta net belli), gözle görülüyorsa evet o ürün iadelik. Özellikle Fps oyunlarında ve biraz da yarış oyunlarında kendini rahatlıkla gösterir, hikayeli oyunlarda aksiyon sahneleri hariç çok sıkıntı yapmaz. Kişisel bir mesele ne kadar önemsediğin, rahatsız oluyorsan iadeye yolla.
Sürekli ama sürekli fps oyunları oynuyorum iade etsem değişim istesem yine aynı şekilde bir monitor gelir mi G3 un kronik sorunu mu

panizher

80+ Silver
Sürekli ama sürekli fps oyunları oynuyorum iade etsem değişim istesem yine aynı şekilde bir monitor gelir mi G3 un kronik sorunu mu
G3 de ghosting var oyuna gir oyna rahatsiz ediyorsa et kaça aldın?

panizher

80+ Silver
Çok monitorde ghosting var zaten sayili monitorlerde yok ghosting onlarda pahali ipslerde daha az oluyor onlarda çok pahali butcen yeticekse iade et ips al

Yani işte o fiyata monitor yok 165hz eger butcen varsa ips ala bilirsin iade edip

SametSW

80+ Bronze
Çok monitorde ghosting var zaten sayili monitorlerde yok ghosting onlarda pahali ipslerde daha az oluyor onlarda çok pahali butcen yeticekse iade et ips al

Yani işte o fiyata monitor yok 165hz eger butcen varsa ips ala bilirsin iade edip
Acerin vardı bir tane 2900e Ips ekran 165hz 1ms

panizher

80+ Silver

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Bu monitörde ghosting varmıdır varsa ne boyutta arkadaşlar overdrive açık monitör gigabyte g27 qc a 2k 165hzAlıntıyı görüntüle

Acil yardım ederseniz sevinicem iade etme şansım var et derseniz yarın son günüm

@erman500 hocam acil yardım ne dersiniz ne yapmalıyım
Acayip şekilde ghosting var geçen yıl aldığım Asus monitörde böyle çıkmıştı iade ettim. Ekrana 1 saat baksam göz ve baş ağrısı yapıyordu

Top Bottom