Berkay Bey
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5
- İsim
- Berkay Levend
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunlarda vs heryerde denedim ayaylarıda kurcaladım çözümü yok itopyadan aldım iade etmeye çalışıcam direk mağazalarına götürüp verebiliyormuyum bilgihVa panel sıkıntısı sanırım, oyunlarda denedin mi?
uzun yazmanız sandığınızın aksine daha iyi oldu oldu teşekkürler tavsiye içinHocam öyleyse sorunun düzeleceğini sanmıyorum, en iyisi iadeye yollamak çünkü bu ciddi bir ghosting. Muhtemelen elindeki ürün hatalı üretim, ayıplı mal olarak iadesinin alınması gerekir. Ben de bir ay kadar önce bir monitörü bu şekilde iade ettim, satıcı gaming.gen.tr idi hiç ikiletmeden iadeyi aldılar.
Öncelikle monitörün ayarlarının belli olduğu (overdrive, freesync ve hz değerleri) bir şekilde kayda başlayarak ağır çekim video çek, ghosting net bir şekilde belli olsun. Monitör 165hz ise min 120fps çek derim, daha sonra bu videoyu bir yere yedeklediğine emin ol. Olur da firma işi yokuşa sürmek isterse elinin altında bulunsun.
Firmayla iade olayını konuş, ürünü istedikleri şekilde temiz düzgün kutusu ile kargoya ver. Kargo takip numaranı aldıktan sonra firmaya mail at. Xxxxxx sipariş numaralı yyy ürününü iade için kargoya verdim. Kargo takip numarası zzzzzz dir. Üründe bu bu ayarları yapmama rağmen üründe ciddi bir ghosting sorunu vardır. (Ben bu noktada monitörü 1ms gtg olarak aldığımı ve ürünün belirtilen bu özelliğe uymadığını da belirtmiştim). Bu maili yolladıktan sonra kargo takip numarası ile takip et, ne zaman teslim aldıklarını bil. Firmayı darlamana gerek yok ama işi uzatmasınlar da, birkaç iş günü içinde ses çıkmazsa arar söylersin ne oldu gibisinden. Benim durumumda firmaya mesajı attıktan sonra teknik inceleme yapılıp tarafınıza dönüş yapılacaktır gibisinden bir mail atıldı, monitörü teslim aldıktan birkaç gün sonra para iade edileceği maili geldi ve sonraki gün para hesabıma iade edildi. Olur da firma işi yokuşa sürmeye çalışırsa videodan faydalanabilirsin, onlar seni zorlamadıkça kullanma güzellikle işini hallederler umuyorum.
Sormadığın halde biraz uzun tuttum kusura bakma işe gidiyormuşsun herhalde işini hızlıca halledebilmen için tavsiye vermek istedim. Cümleten geçmiş olsun.