Neler Yeni

Ghosting sorunu acil yardım

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Sürekli ama sürekli fps oyunları oynuyorum iade etsem değişim istesem yine aynı şekilde bir monitor gelir mi G3 un kronik sorunu mu
Öyle deniyor dostum, değişimdense iade daha mantıklı. Eğer yetişirse itopyadan veya başka bir yerden kasım indirimlerinde başka model bakarsın, almadan araştırmanı yap ve forumdakilere sor derim.

SametSW

80+ Bronze
Öyle deniyor dostum, değişimdense iade daha mantıklı. Eğer yetişirse itopyadan veya başka bir yerden kasım indirimlerinde başka model bakarsın, almadan araştırmanı yap ve forumdakilere sor derim.
Peki bu ghosting denilen olay suan beni fazla rahatsız etmiyor büyük ihtimal bir süre sonra alışırım Sonradan çoğalma gibi bir durumu olur mu? Çünkü hem renk kalitesini beğendim monitörün hem şeklini şemalini

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Overdrive ayarlarıyla oynadığın halde bu haldeyse direkt iade. Çekilecek bir ghosting değil bu. Alışmazsın.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Benimkide mi aynı şekilde 😁 hiç ayar ellemedim çünkü neyi ne yapacağımı bilmiyorum
Seninki overdrive ayarları optimalde değilse halledebilecek iş. Ayarlarla oyna belki azaltırsın.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Sorun orda nasıl yapacağımı bilmiyorum neyse eve geçince yardim alirim
Optimal ayarı bulucaksın hepsini teker teker deneyerek zor değil ki. İlla her ayarın ne yaptığını ezbere bilmene gerek yok. Deneme-yanılma yoluyla monitör optimize edilir. Her monitörün ayarının verdiği tepki aynı değil. Benim monitörüm 1 MS'e alınca çöpe dönerken başkası 1 MS'e alınca yağ gibi oluyor mesela.

SametSW

80+ Bronze
Optimal ayarı bulucaksın hepsini teker teker deneyerek zor değil ki. İlla her ayarın ne yaptığını ezbere bilmene gerek yok. Deneme-yanılma yoluyla monitör optimize edilir. Her monitörün ayarının verdiği tepki aynı değil. Benim monitörüm 1 MS'e alınca çöpe dönerken başkası 1 MS'e alınca yağ gibi oluyor mesela.
Peki bu monitöre zarar verir mi

Vsermet

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Volkan
Ürünü bugün iade ettim.

Woonka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Furkan Can Koçoğlu

SametSW

80+ Bronze
geldiler bakmaya diyorlar normal nasıl normal dedim bu sonra daha gecen gun bırı daha bu sorunu dedı normal diyip alamamışlar tüketiciye gidicem

Top Bottom