model nedirBu denli ghosting olan ürünü kusur olarak kabul edip iademi alırlar mı ? Veya servisine mi göndermeliyim bilgisi olan biri yazarsa sevinirim.
aoc 27 c27g2zemodel nedir
sorun kronik herhalde başka bu sorunu yasayanlarda gordumaoc 27 c27g2ze
hakem heyeti kararları vardır hocam bu konudaghostingi kusur kabul ederler mi bilmem ama direkt iade etsen belki alırlar.Sor iade etmek istiyorum de
Sinerjiden aldım sorunu kendilerine bildirdim iade talebi olarak ama dönüş yapılmadı henüz aramayı denemeyi düşünüyorumghostingi kusur kabul ederler mi bilmem ama direkt iade etsen belki alırlar.Sor iade etmek istiyorum de
aynı monitörü kullanıyorum mecbur ghosting derdini çekiyorumaoc 27 c27g2ze
normalde iadenin her türlü kabul edilmesi lazım ürünün kutusuna vs zarar vermediysen. ama burada işler farklı biliyorsunuz çok uğraştırıyorlar.En kötü tüketici mahkemesiyle uğraşırsın.Sinerjiden aldım sorunu kendilerine bildirdim iade talebi olarak ama dönüş yapılmadı henüz aramayı denemeyi düşünüyorum
Sende de bu denli belli oluyor mu ? yoksa cidden sorunlu yani fazla bariz.aynı monitörü kullanıyorum mecbur ghosting derdini çekiyorum
Bu modellerde ghosting kronik olarak var sana özel bir şey değil malesef
Sonradan olmaz da panele bakıp alın monitörü va panelleri çoğu ghostingliBu Ghosting in sonradan olma ihtimali varmı monitörü test edip aldık diyelim sonradan olur mu bu sorun