Neler Yeni

Yardım Ghosting Sorunu var.

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Faruk Baltacı
Reisim Onlar Contrat ve Parlaklıkmı
Farklı şeyler, ayarların isminde ne yazdıysam öyle isimleri. Monitörün menüsünde bulunması gerekiyor, eğer yok ise bu ayar bulunmuyordur. Ayrıca her markanın kendi monitör ayarının ismi farklı oluyor. Asus'un ki ELMB mesela. Msi' ın ki farklı.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Oyun oynarken hissediyorum.Ama dikkat ettiğim zaman.Valorant oynuyorum genellikle.Siyah renkli haritalar geldiği zaman belli oluyor.
konu kilit oyundada ghostingi hissediyorsun iade et tabii ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ViewSonic 23,6 VX2458-C-MHD aldım geçtiğimiz günler de fakat iki adet ölü piksel çıktı ışık sızması var iade edeceğim, 75hz ıps panel kullandığım monitörden sonra da renkler biraz kötü geldi açıkcası ve ekstra gözlerimi daha çok yoruyor gibi monitör , onun için bu ikisi arasında gidip geliyorum
aynı monitöre sahibim şansınıza keşke onlar çıkmasaydı monitörün paneli aşırı hızlı ultra hızlı modları ve 1 ms modunu açınca gerçekten hissediyorsunuz.

MagicPump

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömür ertürk
konu kilit oyundada ghostingi hissediyorsun iade et tabii ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı monitöre sahibim şansınıza keşke onlar çıkmasaydı monitörün paneli aşırı hızlı ultra hızlı modları ve 1 ms modunu açınca gerçekten hissediyorsunuz.
iade etmekten vazgeçmiştim , zamanla ise iki ölü piksel kendiliğinden kayboldu. :D

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
iade etmekten vazgeçmiştim , zamanla ise iki ölü piksel kendiliğinden kayboldu. :D
ayarlardan response time ulta ve 1 ms modunu açmayı unutmayın. araba yarış yada futbol tarzı kolla oynanacak oyun olursa düşük giriş geçikmesini açmayı unutmayın.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,963
İsim
Mert Can Ergün
ulan o testi şimdi senden görünce yapıyım dedim fazla bakınca içim bulandı başım döndü :D
yapma şansın varsa yaparmısın bende o monitörü kullandım playstation 5 de gta5 oynarken hafif l3 ile hareket ettirdiğim zaman adamın hayeleti çıkıyordu acaba ghosting olabilir mi?

Top Bottom