Neler Yeni

Gi̇bi̇rnet Güveni̇li̇r Ve İyi̇ Mi̇

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
1 seneden fazladır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim.Güvenilirlik açısından da bir problem yaşamadım.
GibiNet Faturalar.png

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
GİBİRNETE geçecektim ama vazgeçtim vazgeçme nedenlerim şuanlar şuanda türktelekomdan gibirnete geçeceğim icin cayma bedeli olacak ve bu cayma bedelini gibirnet karşılamıyor ve engelli indirimi yapmıyorlar türknetle konuştum bu ikisinide yaptıklarını söylediler türknete geçeceğim sanırım
Türknet kullanıyorum evimde. Onu da geçireceğim gibirnet'e. Türknet verdiği hız 50 mbps ve ücreti aşırı pahalı. Sadece giganet kullananlara Türknet'i tavsiye ederim. Onun haricinde etmem.

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda
Türknet kullanıyorum evimde. Onu da geçireceğim gibirnet'e. Türknet verdiği hız 50 mbps ve ücreti aşırı pahalı. Sadece giganet kullananlara Türknet'i tavsiye ederim. Onun haricinde etmem.
140 tl lilk paket alacağım ben ve %25 indirim olacak

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

İceWolf

80+ Silver
Arkadaşlar vdsl50+telefonla 149TL ye Turknet kullanıyorum ve memnunum. Ama fiyatlar yüzünden 2 ay önce baya firma değiştiren olunca bende sorun yaşamak istemediğim için bekleme kararı aldım. Bakalım sorunsuz firma tespit edilirse geçerim diyordum. Nedir son durum? Artık geçiyimmi?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
İnternet değiştireceğim şuanda türktelekom kullanıyorum gta 5 i 33 saatte indirdim gerisini siz düşünün gibir nete geçmeyi düşünüyorum aranızda kullanan varsa önerebilir misiniz
iyi midir bu pakete geçmeyi düşünüyorum .
Gayet güvenilir dostum gönül rahatlığı ile geçebilirsin. Fiyatı da diğer sağlayıcılara göre uygun.
Şu şikayet mevzusuna gelirsek müşteri hizmetleri de olsa nasıl üslup sergilersen aynı üslupla karşılaşırsın fikrindeyim.
GIBIR a geçtikten sonra WP destek hattından iletişime geçip bağlantımı nasıl daha iyi hale getiririz diye sordum, hattımı resetlediler ve ping fırlaması vs. hiçbir şey yok o kadar stabil ki Millenicom dan sonra ilaç gibi geldi.

Başka sorun varsa cevaplayabilirim GIBIR hakkında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar vdsl50+telefonla 149TL ye Turknet kullanıyorum ve memnunum. Ama fiyatlar yüzünden 2 ay önce baya firma değiştiren olunca bende sorun yaşamak istemediğim için bekleme kararı aldım. Bakalım sorunsuz firma tespit edilirse geçerim diyordum. Nedir son durum? Artık geçiyimmi?
GIBIR a geç hocam.

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
GİBİRNETE geçecektim ama vazgeçtim vazgeçme nedenlerim şuanlar şuanda türktelekomdan gibirnete geçeceğim icin cayma bedeli olacak ve bu cayma bedelini gibirnet karşılamıyor ve engelli indirimi yapmıyorlar türknetle konuştum bu ikisinide yaptıklarını söylediler türknete geçeceğim sanırım
türknete başvuru yap 10 dk sonra tc ad soyad adres telefon dolandırıcılara geçiyor.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Güvenilirdir. Tercih edebilirsiniz.
Millenicom, Comnet veya Netspeed de tercih edebilirsiniz.

Millenicom, 12 ay ücretsiz kullanma şansı sunuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Ceyhun SAZDIR
Instagram
https://www.instagram.com/odinfun9/
Steam
https://steamcommunity.com/id/odinforcehafiz/
Twitter
ceyhunsazdir
Facebook
ceyhunsazdir
Discord
Odinforce HAFIZ#7001
140 TL lilk paket alacağım ben ve %25 indirim olacak
140 TL fiber altyapı sahipleri ödüyor siz 170 TL vereceksiniz. %25 indirim alırsanız da 127,5 TL ödemiş olacaksınız TürkNET'e

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda
Gibirnetin engelli inidirimi olsaydı güzel olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

normalde olması lazım her firmada yok mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR