Neler Yeni

Gıbırnet Başka Firmaya Geçişimi Onay Vermiyor

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Kullanmış olduğum gıbırnet den Netspeed geçiş başvurusunu yaptım, cumartesi sabah Netspeed aradı ve geçiş için sesli onayımı aldılar. 48 saat içinde geçiş onayımı gıbırnet onaylaması lazımdı. 48 saat bugün doldu geçişim onaylanmadığı için talebimi iptal etmişler.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Kullanmış olduğum gıbırnet den Netspeed geçiş başvurusunu yaptım, cumartesi sabah Netspeed aradı ve geçiş için sesli onayımı aldılar. 48 saat içinde geçiş onayımı gıbırnet onaylaması lazımdı. 48 saat bugün doldu geçişim onaylanmadığı için talebimi iptal etmişler.
şikayet et
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta şikayet etmeden önce müşteri hizmetlerini ara neden onaylamıyorsunuz diye sor kankam

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şikayet et
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta şikayet etmeden önce müşteri hizmetlerini ara neden onaylamıyorsunuz diye sor kankam
Telefonları açsalar ulaşıcam whatsappdan yazdım ilgili departmana aktardım en kısa sürede gerçekleşir diyor ama sonuç yok

Flexy_404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Sefa
Aga bende gıbırnetliyim şu sıralar baya bir konu görüyorum bune böyle başımıza işmi aldık acaba adamlar geçişi onaylamıyor işte bak

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga bende gıbırnetliyim şu sıralar baya bir konu görüyorum bune böyle başımıza işmi aldık acaba adamlar geçişi onaylamıyor işte bak
Harbi geçişi onaylamamak nedir. Nereye şikayet edebiliriz bunları

Aderal

80+ Bronze
Şu an 40 saat oldu benim geçişimi de onaylamıyorlar ucuz etin yahnisi harbi yavan olurmuş bu iş bilmezlere abone olanda suç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,937
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom