Neler Yeni

GıbırNet Hakkında Yorumlarınızı Almak İstiyorum

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
Merhaba iyi günler dilerim herkese, şu anda kullanmış olduğum internet sağlayıcım Türknet 100mbitlik paketi türktelekom alt yapısına ait portları kullanmaktayım ve uzun yıllardır aslında bu sağlayıcıyı kullanıyorum fakat şu son 1 veya 2 aydır internetimde kopmalar oluyor açıkça konuşmak gerekirse zaten küçük bir ilçede yaşıyorum bu kopmaları vs. zaten doğal buluyorum çünkü hava koşullarından tutun inşaatlardan bile etkilenebiliyor bulunduğum konumdan dolayı. Benim sinirlendiğim nokta destek kısmı, ben anlaşmış olduğum 100mbit'in 100'ünü istemiyorum zaten bana 35 mbiti sabit şekilde ver yeter lakin veremiyorlar buna da yine laf etmiyorum lakin destek sistemine kaç tane destek kaydı açtıysam robot gibi aynı kelimeleri aynı cümleleri kopyala yapıştır yapa yapa bıkmadılar ben onlara anlatmaya çalıştıkça durumu onlar hazır cevap vermeye başladılar bir müddet sonra artık anlamadıklarını fark ettim ve vazgeçtim. İnternet kutumda problem olduğunu bildiğim halde saha ekiplerini 1 kere olsun göndermediler gelecek olan ekip zaten türk telekom ekibi ama ısrarla dinlemediler ve bu sağlayıcıya aylık 250 tl gibi bir fiyat ödüyorum aldığım hizmet zaten kötü üstüne destek sağlamamaları ayrı yorucu bir olayı. İnternetten araştırdım Gıbırnet diye bir sağlayıcı var yine aynı mantık port tt ait türknet gibi bir sağlayıcı aynı paketi 110 tl veriyorlar bu internet hakkında bilgisi olan var mı ? Şimdi şunu belirtmek isterim ben türknete 250tl ödüyorum hizmeti kötü en azından aynı interneti 110 tl kullanmak daha mantıklı değil mi sonuçta hiç bir şey değişmeyecek ama yinede bilgi almak istiyorum kullanan varsa. Yorumlarınız için teşekkür ederim

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Hocam ben 1.5 senedir gibirnet kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Sadece ilk başlarda müşteri hizmetleri çok iyiydi tak diye bağlanıyordu son zamanlarda bağlanması bir tık uzun sürüyor ama kötü diyemem sadece eskisinde göre biraz uzun sürüyor bağlanmak.

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben 1.5 senedir gibirnet kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Sadece ilk başlarda müşteri hizmetleri çok iyiydi tak diye bağlanıyordu son zamanlarda bağlanması bir tık uzun sürüyor ama kötü diyemem sadece eskisinde göre biraz uzun sürüyor bağlanmak.
Teşekkür ederim bir abimde kullanıyor ya baktığımda hepsi zaten aynı 250 tl vermek yerine 110 veririm hizmetim aynı kalıcak zaten ne yapalım konumdan dolayı artık öyle düşük pingtir hızlı internettir vs beklentimiz kalmadı 15 20 mbiti sabit bir şekilde versinler yetiyor.

JWWT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ali Bilal Kurtuluş
Teşekkür ederim bir abimde kullanıyor ya baktığımda hepsi zaten aynı 250 TL vermek yerine 110 veririm hizmetim aynı kalıcak zaten ne yapalım konumdan dolayı artık öyle düşük pingtir hızlı internettir vs beklentimiz kalmadı 15 20 mbiti sabit bir şekilde versinler yetiyor.
bende türknetle gıbırnet arasında kaldım kullanıyormusunuz memnun musunz

milenix

80+ Gold
Geçin direkt. Fiyatı belli zaten, tartışmaya gerek yok. Şuana kadar kullananlardan hiç olumsuz yorum duymadım. Herkes memnun benim gördüğüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammet Bedir Yiğitler
4-5 aydır kullanıyorum tam benim internete bağlandığım gün herkeste bir internet kesintisi oldu ama başka bir sorunum yok gayet iyi bir ıss.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Taha
benim bulunduğum bölgedeki sunucuları rezalet olduğu için 1 ay süründüm ve 4 yıldır kullandığım türknete aradaki fiyat farkına rağmen geçiş yaptım. Bağzı bölgelerde gerçekten güzel hizmet veriyorlar, tamamıyla kötülemek doğru olmaz ama dediğim gibi benim bulunduğum bölgede alabilceğim hız bile düştü, ping vs onları dahil etmiyorum bile...

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
Zamlardan sonra hem ben hem arkadaşım geçtik türknetten çok bir sorun yaşamadık bu fiyatta best yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
1 haziranda zam gelecegini söylediler daha yeni aradim konustum. Ne kadar olacagini belirtmediler. Eger 6 ay boyunca gibirnette kalirsaniz 120tl kurulum ücretini talep etmeyeceklerini belirtiyorlar.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
1 haziranda zam gelecegini söylediler daha yeni aradim konustum. Ne kadar olacagini belirtmediler. Eger 6 ay boyunca gibirnette kalirsaniz 120tl kurulum ücretini talep etmeyeceklerini belirtiyorlar.
Kesin bir süre yok hocam Türk Telekom zam yapmadığı sürece erteleme planı var.

etnetalw

80+ Bronze
Bende sordum 2 3 ay önce hazirana kadar sabit dediler. Sana sordum sanırım yok gibi dedin olursa %40 farkla olur dedin sanırım. Kafam karıştı. Üsteki mesajdada yeni sormuş haziran 1ine kadar dedi sanırım. Doğrusu ney?

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Hayir zam gelecegini belirtti kendiler sadece ücreti söylemediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende sordum 2 3 ay önce hazirana kadar sabit dediler. Sana sordum sanırım yok gibi dedin olursa %40 farkla olur dedin sanırım. Kafam karıştı. Üsteki mesajdada yeni sormuş haziran 1ine kadar dedi sanırım. Doğrusu ney?
Arayıp müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz ben az önce aradim 1 hazirandan sonra zam gelecegini söyledi

etnetalw

80+ Bronze
Hayir zam gelecegini belirtti kendiler sadece ücreti söylemediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arayıp müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz ben az önce aradim 1 hazirandan sonra zam gelecegini söyledi
Anladım teşekkürler o zaman. Demeki haziranda zam olabilir eğer oyle ise.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,106
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom