Neler Yeni

GIBIRNET Hizmet Numarası Öğrenme

Reaksiyon skoru
6,114
Telefonları açmıyorlar WhatsApp'tan ise dönüş yok nasıl öğrenicem hizmet numaramı? Bu tarz durumu için devletin hangi birimini aramalı cidden sinir bozucu ya Comnete gecicem ama hizmet numaramı vermiyorlar

E devletten bakayım dedim herhangi bir sonuç bulamadım firma e devlette yok :(

Son düzenleme:
Telefonları açmıyorlar WhatsApp'tan ise dönüş yok nasıl öğrenicem hizmet numaramı? Bu tarz durumu için devletin hangi birimini aramalı cidden sinir bozucu ya Comnete gecicem ama hizmet numaramı vermiyorlar

Telefonları acmiyorlar değil , biraz fazla bekletiyorlar sadece uzun süre bağlanmayı dene m.hizmetlerine yanıt alırsın .

Comnet Facebook gurubunda aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olmuş. Numarasını öğrenenler var. Galiba cevap beklemekten başka çareniz yok gibi.

Comnet Facebook gurubunda aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olmuş. Numarasını öğrenenler var. Galiba cevap beklemekten başka çareniz yok gibi.
bu mesajınızı okurken wp'den verdiler hizmet no oh be :D şimdi comnette davet kodunu nereye gireceğiz 12 aylık 100 mbps alacağım + kod ama kodu girecek yer bulamadım ne mobil nede pc'de :d

deniyorum hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kod +30 verdi doğru değilmi hocam? 45 diye biliyordum bende
100/100'de 30 gün.

Screenshot_20230722_093658_Samsung Internet.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,873
Üyeler
173,085