Neler Yeni

Gıbırnet kampanya var mı

hamzaersoy

80+ Bronze
gıbırnete geçmeyi düşünüyorum eğer kod paylaşma falan varsa aboneliğine yardımcı olabileceğim biri varsa ulaşabilir, veya başka kampanya varsa haber edebilirsenz sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Melihbakidemir
Geçmeni kesinlikle önermiyorum ttnet ve türknet kullanırken max 9ms 3 jitter 95 mbps alıyordum gıbırnet ile min 25 ms 30 jitter 80 mbps alıyorum kesinlikle önermem (fiber 100 mbps alt yapı var)

hamzaersoy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmeni kesinlikle önermiyorum ttnet ve türknet kullanırken max 9ms 3 jitter 95 mbps alıyordum gıbırnet ile min 25 ms 30 jitter 80 mbps alıyorum kesinlikle önermem (fiber 100 mbps alt yapı var)
niye hocam vdsl ile de fiber ile de kullanan arkadaşıma sordum direkt geç dediler tam olarak ne sorunu yaşadınız sırf pingim düzelsin diye geçiyorum çünkü

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
ahmet çavdar
gıbırda arkadaşını getir kodu var 12 ay boyunca 20 tl indirim yapıyor aylık

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Melihbakidemir
niye hocam vdsl ile de fiber ile de kullanan arkadaşıma sordum direkt geç dediler tam olarak ne sorunu yaşadınız sırf pingim düzelsin diye geçiyorum çünkü
En az 5 şikayet oluşturduk şikayet oluştukdan sonra 1-2 saat düzeliyor sonrasında geri eski haline dönüyor müşteri hizmetleri yok denecek kadar kötü 3 ay kullandım ha bu gün düzelecek diye illallah ettirdi siz yinede deneyin tahütsüz zaten beğenmezseniz geri değiştirebilirsiniz

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
ahmet çavdar
hangi bölgedesiniz ona göre öneride bulunuruz

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Bende birtek bende var sanıyorum aynı problem gerçekten ilginç

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
siz ne sorun yaşadınız
Aynı problem sürekli jitter yüksekliği. Speed testte hiçbir zaman 0 jitter görmedim. Vdsl kullanıyorum Türknet kullanırken hattımda 2 adet ek vardı ekleri kaldırdım tek kablo çektim ona rağmen gıbırnette çok fazla jitter var. Ping stabil değil malesef destek de anlamadığı için yorum yapamıyor 😂

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
ahmet çavdar
siz ne sorun yaşadınız
Bende mesela kopma olduğunda mesaj yazıyordum arıyordum, temsilci trip atar gibi konuşuyordu, sanki fiyat ucuz beğenmiyorsan çık der gibiydi, ondan dolayı çıkmıştım ben, öbür türlü kopma bir şey olmadığı zaman iyiydi, bufferbloat puanım iyiydi gecikmelerde sorun yaşamıyordum

hamzaersoy

80+ Bronze
Bende mesela kopma olduğunda mesaj yazıyordum arıyordum, temsilci trip atar gibi konuşuyordu, sanki fiyat ucuz beğenmiyorsan çık der gibiydi, ondan dolayı çıkmıştım ben, öbür türlü kopma bir şey olmadığı zaman iyiydi, bufferbloat puanım iyiydi gecikmelerde sorun yaşamıyordum
Aynı problem sürekli jitter yüksekliği. Speed testte hiçbir zaman 0 jitter görmedim. Vdsl kullanıyorum Türknet kullanırken hattımda 2 adet ek vardı ekleri kaldırdım tek kablo çektim ona rağmen gıbırnette çok fazla jitter var. Ping stabil değil malesef destek de anlamadığı için yorum yapamıyor 😂
sorunu nasıl çözdünüz peki, hala devam ediyor ama önemli değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,695
Üyeler
164,891
Son üye
fisequn
Top Bottom