Neler Yeni

Gıbırnet kampanya var mı

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
sorunu nasıl çözdünüz peki, hala devam ediyor ama önemli değil mi
Devam ediyor ama belki benim konumumdan kaynaklıdır. Her konumda vadettikleri servisi veremiyorlar ben küçük bir şehirdeyim. Belki Türknet buraya daha iyi veriyordur başkası daha kötü belli olmaz yani. Büyük şehirlerde yaşasam sorun olacağını sanmıyorum. Müşteri hizmetlerini ben beğeniyorum samimiler genelde ha sorunu çözen pek yok o da bilmediklerinden kaynaklı bence bilen temsilciye denk gelince yardımcı olmaya çalışıyor. Zaten yapabilecekleri de Türk telekom altyapısı üzerinden hizmet verdikleri için sınırlı. Telekom sorun çözüldü dese yani adamların diyebileceği bir şey yok Türknet içinde geçerli bu. Keşke kendi altyapılarını daha hızlı döşeseler.

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
ahmet çavdar
sorunu nasıl çözdünüz peki, hala devam ediyor ama önemli değil mi
benimde gıbırdayken jitter 0 hiç olmadı ama her testte 1 çıkıyordu, zaten vdsl de 1-3 arası normal kabul ediliyor. ben firma değiştirdim tabi benim 1-2 sene oldu. Belki müşteri hizmetleri düzelmiştir, dediğim gibi sizin değerler iyi olabilir konyaya yakınsınız, sorun yaşamam diye düşünüyorsanız geçebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Soykan Soycan
Millenicom'dan geçtim gayet memnunum. Packet loss falan da yok ping değerlerim aynı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,814
Üyeler
164,916
Son üye
piareks
Top Bottom