Neler Yeni

Öneri GIBIRnet nasıldır onerir misiniz?

VDSL2 58Mbps 'e Kadar diyor hat sorgulamam, 100mbit 110tl diyor. Acaba hız fazla geleceğinden kopmalar meydana gelir mi? MH ile görüşerek 58mbps'ye düşürebiliyor muyuz?

Millenicom modem ücreti 20₺. Ben şuan 200 ödüyorum modemle beraber. Sitede daha ucuz ama o zamlanıyor. İlk 4 ay o fiyat sonra artıyor
Guzelmi hocam.gibir da 10 tl imis ama o kira galiba. Ben modem alma taraftariyim daha karli oluyor. Turknette ne kadar bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VDSL2 58Mbps 'e Kadar diyor hat sorgulamam, 100mbit 110tl diyor. Acaba hız fazla geleceğinden kopmalar meydana gelir mi? MH ile görüşerek 58mbps'ye düşürebiliyor muyuz?
Benim de 100 mb alicam altyapi 70 destekliyor

Guzelmi hocam.gibir da 10 TL imis ama o kira galiba. Ben modem alma taraftariyim daha karli oluyor. Turknette ne kadar bilmiyorum.

Benim de 100 mb alicam altyapi 70 destekliyor
Millenicom ortalama bir firma. Modem konusunda da uzun süreli düşünürsen almak mantıklı ama kısa vadede modem kiralamak daha iyi. 2-3 senelik kiralama parasına modem almaktansa ben kiralamayı tercih ediyorum. Gıbırneti bilmiyorum, Türknette de 20₺ diye hatırlıyorum ama emin değilim başka bir sağlayıcı da olabilir.

Millenicom ortalama bir firma. Modem konusunda da uzun süreli düşünürsen almak mantıklı ama kısa vadede modem kiralamak daha iyi. 2-3 senelik kiralama parasına modem almaktansa ben kiralamayı tercih ediyorum. Gıbırneti bilmiyorum, Türknette de 20₺ diye hatırlıyorum ama emin değilim başka bir sağlayıcı da olabilir.
Hocam gibiri arastirmam lazim. Gene en iyi secenek turnket gibi. Kurulum ucreti 300 tl aliyorlarmış turknet. 300 o modem de 350 almadan daha 700 luk olduk. Sizce modem almalimiyim kiralamalimiyim

Türknet 170 tl oaket ucreti modem de 20TL olsa aylık 190 a geliyor. Modem alsam 207 gibir ise 120. Arada cok fark var

Hocam gibiri arastirmam lazim. Gene en iyi secenek turnket gibi. Kurulum ucreti 300 TL aliyorlarmış turknet. 300 o modem de 350 almadan daha 700 luk olduk. Sizce modem almalimiyim kiralamalimiyim
350₺ ye o kalitede bir modem alamazsın. O yüzden ben kiralamayı tercih ediyorum. Ben kiraladım Türk Telekom un vestel marka modemini verdiler. 5ghz olması vs benim için iyi oldu. Tam ihtiyacım olan tarzda bir modem. O yüzden şuan memnunum

350₺ ye o kalitede bir modem alamazsın. O yüzden ben kiralamayı tercih ediyorum. Ben kiraladım Türk Telekom un vestel marka modemini verdiler. 5ghz olması vs benim için iyi oldu. Tam ihtiyacım olan tarzda bir modem. O yüzden şuan memnunum
Hocam kisaca su an en mantikli turknetmi? Gibir ike ilgili kotu yorum okudum cok da.

Gibir ike ilgili kotu yorum okudum cok da.
Bunu GIBIRNet'i savunmak için demiyorum. Siz internete baksanız X firması şikayetleri diye aratırsanız o firma ile alakalı şikayetleri listelersiniz. İnternetteki kötü yorumlara bakacak olursak bizim internet bağlatamamamız lazım. Türk Telekom SuperOnline gibi firmaların da kötü yorumları var. Bunlardan hizmet almayalım mı yani?

Hocam fiyatlari nedir? Ve millenciom turknet gibir ve kablonet modem ucreti ne kadar aliyor
Modem fiyatı hakkında pek bilgim yok fakat şuan güncel olarak 105 tl veriyorum, download hızım 19.00-00.00 arası 3 mbps, onun harici ise 6 mbps. Pingim ise 10-14 arası değişiyor.

edit: Bu fiyatlandırmayı müşteri hizmetleri beni arayıp taahhüt karşılığı teklif ettiler, normalde böyle bir paket var mı bilmiyorum.

4 aydır Gıbırnet kullanıyorum. Fiber altyapı 200e 30 170 TL'ye kullanıyorum. 4 aydır bir sorun yaşamadım. Bu tamamen altyapına bağlı bence.

Arkadaslar evime int baglatacagim ve gibirnet guzel gibi duruyor. Fiyatlari uygun ve memnun gibiler. Ev 70mb vds destekliyor 100mb paket alicam 110 TL. Modemim de yok. Bunun icin ekstra ne kadar ucret alirlar ve kullananlar memnunmu onerirmisiniz?
Türksat kablonet öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,415
Üyeler
173,372
Son üye
sametFB
Geri