Öneri GIBIRnet nasıldır onerir misiniz?

KemalSunal

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
73
Arkadaslar evime int baglatacagim ve gibirnet guzel gibi duruyor. Fiyatlari uygun ve memnun gibiler. Ev 70mb vds destekliyor 100mb paket alicam 110 tl. Modemim de yok. Bunun icin ekstra ne kadar ucret alirlar ve kullananlar memnunmu onerirmisiniz?

Arkadaslar evime int baglatacagim ve gibirnet guzel gibi duruyor. Fiyatlari uygun ve memnun gibiler. Ev 70mb vds destekliyor 100mb paket alicam 110 TL. Modemim de yok. Bunun icin ekstra ne kadar ucret alirlar ve kullananlar memnunmu onerirmisiniz?
yok gıbır net alma kimse önermez önerenlerde bot hesap olur

En iyi deneyim için evet türknet ama fp için gıbırnet. not: altyapınız vdsl ise

Ben kablonet kullanıyorum memnunum
Hocam fiyatlari nedir? Ve millenciom turknet gibir ve kablonet modem ucreti ne kadar aliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En iyi deneyim için evet türknet ama fp için gıbırnet. not: altyapınız vdsl ise
Hocam soyle 110 tl+ modem ye kopukluk yasayacaksam hic gerek yok 170+ modem veririm kafa rahat olur. Bir de 4 kisi kullancaz benim pc ye kabloyla bagli olcak. Ping cikarmi

Hocam fiyatlari nedir? Ve millenciom turknet gibir ve kablonet modem ucreti ne kadar aliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam soyle 110 TL+ modem ye kopukluk yasayacaksam hic gerek yok 170+ modem veririm kafa rahat olur. Bir de 4 kisi kullancaz benim pc ye kabloyla bagli olcak. Ping cikarmi
Millenicom modem ücreti 20₺. Ben şuan 200 ödüyorum modemle beraber. Sitede daha ucuz ama o zamlanıyor. İlk 4 ay o fiyat sonra artıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,274
Üyeler
187,480
Son üye
Vadi
Geri