Altyapında sorun olmadığı müddetçe muhatap olma gereği duymuyorsun.Şu Comnet müşteri hizmetleri biraz daha insani olsalar geçicem de böyle hiç içim el vermiyor.
Onun haricinde bilmiyorum.
Altyapında sorun olmadığı müddetçe muhatap olma gereği duymuyorsun.Şu Comnet müşteri hizmetleri biraz daha insani olsalar geçicem de böyle hiç içim el vermiyor.
Poyraz net 190 tl oldu dedi arkadaşPoyraznet en uygunu. Ve 10tl farkla zam yapmış fixnet mevcut fakat. Harici olarak üstüne 10tl koyup zam yapmamış turknet mevcut,netspeed daha uygun vb.
Valla 130 liraya türk telekom kullanıyordum ekimde bitecek taahhüt aradılar beni uzatalım gibisinden 230 liraya 24 aya anlaştık tekrardan ben memnunum şu anPoyraznet en uygunu. Ve 10tl farkla zam yapmış fixnet mevcut fakat. Harici olarak üstüne 10tl koyup zam yapmamış turknet mevcut,netspeed daha uygun vb.
180tl olması lazım ve cok ucuz diğer operatorler zamına bakıldığında.Poyraz net 190 TL oldu dedi arkadaş
GIBIRNet aynı TurkNet gibi Türkiye'de kendi altyapısını kuran nadir firmalardan. 5000+ haneye kendi altyapısını çekmiş olan 200+peering bağlantısı olan bir firma.Geçen gün arkadaşın birine taahhütlü paket al daha kârlı olursun dediğimde gıbırlı bir arkadaş gıbıra geç daha mantıklı demişti. O gibirliyi bekliyorum 3 ay kullandım gibiri rezil bir firma geçmeyin.