Neler Yeni

GıbırNet vs Netspeed sizce hangisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
Türk Telekoma olan sözleşmem bitince bu ikisinden birisine geçmek istiyorum çünkü fiyat olarak iyi gözüküyorlar sizin tercihiniz ne olurdu?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
GıbırNet'i ilk defa duydum. 😅
Şikayet varda ki puanları epey yüksekmiş, araştırmak lazım. Netspeed iyidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ibrahim
Türk Telekoma olan sözleşmem bitince bu ikisinden birisine geçmek istiyorum çünkü fiyat olarak iyi gözüküyorlar sizin tercihiniz ne olurdu?
Netspeed kullanıyorum yaklaşik 3 aydır fiber 100 paketi çok iyi hic bir problem yok hocam.
Eger kafaniza takilan bir soru olursa sorabilirsiniz. Baglattirmak istersenizde indirim kodumu paylaşabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GıbırNet'i ilk defa duydum. 😅
Şikayet varda ki puanları epey yüksekmiş, araştırmak lazım. Netspeed iyidir.

Netspeed'ten memnun olanları biliyorum, gıbırı forumda gördüm araştırdım fiyatı düşüktü ondan kıyaslamaya koymak istedim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Netspeed kullanıyorum yaklaşik 3 aydır fiber 100 paketi çok iyi hic bir problem yok hocam.
Eger kafaniza takilan bir soru olursa sorabilirsiniz. Baglattirmak istersenizde indirim kodumu paylaşabilirim.
Aklımda olsun ibrahim hocam bağlatacak olduğumda sizinle iletişime geçerim kaç upload alıyorsunuz?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Turknet veya netspeed

TTnet

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ibrahim
Netspeed'ten memnun olanları biliyorum, gıbırı forumda gördüm araştırdım fiyatı düşüktü ondan kıyaslamaya koymak istedim :D

Aklımda olsun ibrahim hocam bağlatacak olduğumda sizinle iletişime geçerim kaç upload alıyorsunuz?
8 9 arası hocam

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,418
İsim
Diyarhan
Gıbır ın ucuz olduğuna bakmayın +10₺ modem ile aynı fiyat oluyır.

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
2 gün önce vodafone dan Netspeede geçtim vdsl paket 35dow 6 up bina hattının eski olmasına rağmen 33 e 5,7 alıyorum şuan gayet memnun kaldım.
Şunu da ekleyeyim şuanda fiyatlar uygun fakat paket taahhütsüz olduğu için haziran zammından sonra nasıl bir fiyat çıkar kimse kestiremiyor Türk telekom dan memnunsanız uygun fiyatlı taahhütlü bir paket teklifi sunarlarsa orada kalmanızda mantıklı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
2 gün önce vodafone dan Netspeede geçtim vdsl paket 35dow 6 up bina hattının eski olmasına rağmen 33 e 5,7 alıyorum şuan gayet memnun kaldım.
Şunu da ekleyeyim şuanda fiyatlar uygun fakat paket taahhütsüz olduğu için haziran zammından sonra nasıl bir fiyat çıkar kimse kestiremiyor Türk telekom dan memnunsanız uygun fiyatlı taahhütlü bir paket teklifi sunarlarsa orada kalmanızda mantıklı olur.

Türk telekomdan memnunum gerek hız gerekse ping değerleri vb ama verdiğim fiyat bence fazla.. tahaddüt bitimine gelince beni arar kampanya sunarlar diye düşünüyorum bakalım ne diyecekler ona göre bir yol izlerim

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
ARDA
Tam olarak 1 yıldır gıbırnet benzeri tbtnet isimli firmanın müşterisiyim. Dh forum kampanyasıyla 100 mb vdsl paketi 74.90'a kullanıyordum. 96 97 download 8e yakın upload alıyorum. Ping cs de sabit 46. Şimdi zam gelecek, memnunum açıkcası cat6 kabloyuda kendim kurulumunu yaptırdım, netspeed fiberde aklımı çeliyor, saha kutu mesafesi 0 verileni tam olarak alabiliyorum. Taşıma işlerimleri ile uğraşmayıp devam edebilirim.

İsimden dolayı ilk defa duymuş olabilir arkadaşlar ama bende tbtnet gıbırnet ikilisinden birine başvuracaktım, tbtneti tercih ettim gayette memnun kaldım.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
1 senedir Gibirnet kullanıyorum tek kelime ile mükemmel. Bu güne kadar TT ,Superonline ve vodafone kullandım hepsi çok berbattı. Gibirnetin bana vaat ettiği hızın tamamını alıyorum ayrıca müşteri hizmetleri çok ilgili ve kolayca bağlanılıyor gün içinde ortalama 1dk de akşamları 2-3dk de bağlanıyorum ben.

Ayrıca fiyatları çok uygun

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Netspeed kullaniyorum ve onerrim. Musteri hizmetleri bilgili internet hizmetleri kaliteli ve uygun. Gecerkende LRS7H5 kodunu kullanirsaniz faturaniza 12 ayligina 5'er tl indirim yansir.

70 mbps netspeed kullaniyorum ve stabil sekilde 67 68 mbps aliyorum.

Top Bottom