Gıbırnet Zam ı ve Başka Firma Önerisi

Ygtkrcaa

80+
Reaksiyon skoru
180
Ucuz diye 2 senedir sorunsuz kullandığım gıbırnet i son zamdan sonra değiştirmek istiyorum modem kirasıyla birlikte 630 Tl fatura gelmiş kullanırım önerebileceğiniz firma varmıdır bu fiyatlardan uygun 500 tl civarına internet hiperonline diye bi firma buldum modem dahil 505 tl diyor nasıldır sizce

Turknet geçin yıllık ödemeye 6 ay taksit ile 1000tlye geliyor (2 ay için)

Bende gıbır kullanıyorum aynı ücret bana da geldi. sizin gibi direk iss yi değiştirmeyi düşündüm ancak fiyatlarda hem çok yaklaştı birbirine hemde yeni firmalara geçiş ve stabil verim alamama sorunu nedeniyle değiştirmemeye karar verdim. bir süre daha gıbırdan devam edeceğim.

Her önüne gelen internet sağlayıcısı şirketi açıyor, artık birbirinden farklı isimleri var. Türk Telekom portlara zam yaptıkça bu farklı ISS'ler de üstüne koyup zam yapmaya devam ediyor. Bence şu zamanda taahhütlü internet en mantıklı seçim. En azından adı sanı belli bir firma oluyor. Türk Telekom’un 18 ay taahhütlü bir paketi var, ilk 6 ay 400 TL, sonraki 12 ay 800 TL. Bakmanı tavsiye ederim, en azından muhatap bulabileceğin bir şirket. Diğerlerine ne kadar yazarsan yaz, hiçbir şekilde çözüme ulaşamıyorsun. Şu an TürkNet ve Türk Telekom, diğerlerine göre en stabil çalışan iki şirket. Fiyatları da günümüz şartlarına göre fena değil. Eskiden ucuz ve taahhütsüz diye Hiperonline, Netspeed, MigrosNet, ŞokNet gibi firmaları seçerdik, şu an pek bir farkları kalmadı.

Tüm firmalar zam yapıyor eğer 6 aylık sezonlardaki zamlardan etkilenmek istemiyorsan taahhütlü alacaksın netspeed kullanıyorum 600den 850 yaptı ben sana nasıl önereyim bunu :D

Eğer altyapın 1000 mbps destekliyorsa ya Türk Telekom'un 1000 mbps tarifesini seç ya da TürkNet'in gigafiber paketini seç. En azından verdiğin paranın karşılığını alırsın.

geçtim iyi dedilerde rezalet çıktı ttnetten farkı yok arıza için çağırıyorum geldi tamir ettiler diyolar adamlar görünmez herhalde ben hiç görmedim adam falan dedikleri hızın yarısını bile veremiyorlar ilk 5 gün iyiydi gerisinde kötü alıp hata falan yapmayın anca boş beleş dandirik test yaptırıyolar tek bildikleri bu

geçtim iyi dedilerde rezalet çıktı ttnetten farkı yok arıza için çağırıyorum geldi tamir ettiler diyolar adamlar görünmez herhalde ben hiç görmedim adam falan dedikleri hızın yarısını bile veremiyorlar ilk 5 gün iyiydi gerisinde kötü alıp hata falan yapmayın anca boş beleş dandirik test yaptırıyolar tek bildikleri bu
ttnetten alamadığınız verimi zaten hiçbir firmadan alamazsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,875
Üyeler
184,067
Son üye
BiGDreAM06
Geri