Neler Yeni

Gidilebilecek Araba Müzesi

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Asil
Öncelikle merhaba, 2 haftadır Cevahir AVM'nin arka bahçesinde otururken (otoparkın çıkışı var tam o noktada) arabalar geçiyordu. Geçen hafta Urus, bu hafta RS6 geçti önümüzden. Hani dışarıda ikisinde de 15dk-30dk arasında durmuşuzdur. Her neyse gidilebilecek güzel müze veya otopark var mı? Sabancı Araba Müzesine gitmiştim ancak fazla eski, klasik araçlar vardı. Daha modern veya daha yakın tarihin klasiklerinin olduğu bir müze veya otopark iyi olabilir. Otopark deme sebebime gelirsem yanlış hatırlamıyorsam İstinye Park'ın otoparkının bir kısmı depo olarak mı ne kullanılıyormuş bu tip araçlar varmış. Bu arada gariptir ki İstinye Park'ın önünde falan hiç böyle araçlar görmedim genelde orada oluyor falan derler.

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Enes
toplamda 4 tane klasik müze var Türkiye'de. 3 ü İstanbul'da 1'i İzmir'de. İstanbul'dakilerin hepsine gittim.
ural ataman klasik otomobil müzesi
rahmi koç araba müzesi
mehmet arsoy klasik otomobil müzesi

sonradan bi tane açılmış galiba.

en güzeli ural ataman klasik otomobil müzesiydi

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Oğuzhan
Yanlış hatırlamıyorsam Akasya AVM'nin otoparkında da klasik arabalar müzesi gibi bir şey vardı. Ama lüks araba müzesi olduğunu sanmıyorum. Onlar daha çok fuar zamanı denk gelirse olabiliyor. O da çok sık yapılan bir şey değil.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Asil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
toplamda 4 tane klasik müze var Türkiye'de. 3 ü İstanbul'da 1'i İzmir'de. İstanbul'dakilerin hepsine gittim.
rahmi koç araba müzesi

örnek olarak en beğendiğin araçlar nelerdi ve ağırlıklı olarak hangi markalar vardı

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Emirhan Acar
rahmi Koç müzesi güzel

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,826
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
rahmi koç araba müzesi

Rahmi Koç müzesi Ankara'da.

eneskaya6

80+ Silver
Spor araba görmek istiyorsan zaman zaman yapılan intercity etkinliğine gitmen lazım

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Asil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

eneskaya6

80+ Silver
hocam link atabilir misin ben 2. el satış ve pist buldum sadece intercity hakkında, pistte tuzla da yani tuzla çok uzak
Mesaj otomatik birleştirildi:

link boş gözüküyor bende https://intercitypark.com/galeri?id=301
Yılın bazı zamanları drift vs etkinlikleri düzenliyorlar ve bütün spor arabaları sergiliyorlar. BMW M5/M4/m8/M6 hepsi Audi rs6/7 vs Mercedes AMG s63 Supra Nissan sklyn falan filan aklına ne gelirse hepsi oluyor. Instagram sayfasından takip edebilirsin oradan duyuruyorlar

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Asil
Yılın bazı zamanları drift vs etkinlikleri düzenliyorlar ve bütün spor arabaları sergiliyorlar. BMW M5/M4/m8/M6 hepsi Audi rs6/7 vs Mercedes AMG s63 Supra Nissan sklyn falan filan aklına ne gelirse hepsi oluyor. Instagram sayfasından takip edebilirsin oradan duyuruyorlar
biliyorum bazen öyle etkinlikler oluyor ama genelde antalyada / bursada falan yapılıyor onun dışında ben hep açık olan veya çoğunlukla açık olan etkinlikleri diyorum yani senin dediklerin yılda 1-2 defa oluyor

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Enes
Rahmi Koç müzesi Ankara'da.
İstanbul'da sahilin önünde. Ankara'da da olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

örnek olarak en beğendiğin araçlar nelerdi ve ağırlıklı olarak hangi markalar vardı
çoğunlukla mustang ve continental modellerdi. ve güzel müzeler yine gideceğim. en sevdiğim ural atamandı. fotojenik mekandı. bayaga görseli iyidi. neon ışıklar vardı

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
rahmi koç araba müzesi

bursada da var reis tofaşın

Top Bottom