Gigabayte Rtx 4070 aldım kutu içeriğinde garanti belgesi çıkmadı?

Evilpluto

80+
Reaksiyon skoru
19
Merhaba,
Gigabyte RTX 4070 ekran kartı aldım. Hepsiburada Ayaz Teknoloji satıcısından. Kutu içeriğinde sadece hızlı başlangıç kılavuzu çıktı, garanti belgesi yok.
Benim bildiğim Arena Bilgisayar'dı Gigabyte'ın teknik servisi. Bunu olası bir sorunda nereye göndereceğiz?
Satıcıya sordum, fatura yeterli dedi, bizim üzerimizden ithalatçı garantili olduğu için hizmet alabilirsiniz dedi.
Tamam da nereye gidecek bu mal servis için?
Garip bir durum, iade etmeyi düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada kutuda koruma bandı yoktu ama içerideki ekran kartı ambalajı sarı bantlı kısım açılmamıştı.
Global sitede baktım garanti kaydı var

Hocam ithalatçı garanti yani garanti satıcının üstüne ve pek memnun etmeyebilir

distribütör garanti her daim daha iyidir sanırsam normalden daha ucuza aldınız değil mi ?

Hocam ithalatçı garanti yani garanti satıcının üstüne ve pek memnun etmeyebilir

distribütör garanti her daim daha iyidir sanırsam normalden daha ucuza aldınız değil mi ?
Evet fiyat avantajı vardı 21500. PlayStation da ithalatçı aldım sıkıntı yaşamadım iki senedir çok fark eder mi ki? Distribütör olanların fiyatları uçuk
Diyelim ki 3 sene sonra aldığım firma iflas etti kapattı gitti napacağız bir sorun olursa bu kart uzun vadeli bir kart neticede

Sorun olursa belki biraz stresini çekebilirsin.Ekran kartını sırf oyun için aldıysa iade etmeni öneririm yerine 7800 xt alman daha sağlıklı olur

Evet fiyat avantajı vardı 21500. PlayStation da ithalatçı aldım sıkıntı yaşamadım iki senedir çok fark eder mi ki? Distribütör olanların fiyatları uçuk
Diyelim ki 3 sene sonra aldığım firma iflas etti kapattı gitti napacağız bir sorun olursa bu kart uzun vadeli bir kart neticede
Bende gaming oc var 4 yıl garantisi var benim kartamı özel

Ben de Trendyol dan aldım gigabyte windforce oc 4070 . Bazı kutularda 4 yil garanti yazıyor sitelerine kayıt ettirmek filan mı gerekiyor acaba.

Son olarak ne diyorsunuz arkadaşlar tereddütte kaldım. Olası bir sorun durumunda servis konusunda ithalatçı garantili ürün sıkıntı yaşatır mı yoksa fark etmez mi diyorsunuz?
Ürünün jelatini filan yoktu bu arada

Geri