Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
6600xt nerde var alalım hemenO paraya 6600xt var g.o
6600xt nerde var alalım hemenO paraya 6600xt var g.o
Dostum iade et onuMerhaba arkadaşlar 6.700 e aldım valla kötü mü ettim..
İade edemiyor musun@Abdullah Hacıgül baskan sen kullanıyordun miningte yorumunu alabilir miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazondan
Nerde var 6600xtO paraya 6600xt var g.o
Edebilirim de çok mü kötü etmişim taksitli diye bugünün kur değerine iyi sanmıştım ve @Abdullah Hacıgül baskands toplamıştı ordan iyidir dedimİade edemiyor musun
Ekran karti dedigim gibi biraz sicak calisiyor ve verdiginiz paraya degecek kart degil. Ekran karti piyasasi dusuyorken biraz hata etmissiniz.Edebilirim de çok mü kötü etmişim taksitli diye bugünün kur değerine iyi sanmıştım ve @Abdullah Hacıgül baskands toplamıştı ordan iyidir dedim
Aldığınız kart iyi bir kart her oyunu ve işinizi görebilecek bir kart ama sorun fiyatında çünkü aldığınız fiyata RTX 2060, RX 6600 ve daha ucuza RTX 3050 gibi daha iyi ekran kartları Türkiye garantili olarak satılıyor şuan. İade edin ve ihtiyacınıza, bütçenize göre soruşturarak ekran kartınızı alın.Edebilirim de çok mü kötü etmişim taksitli diye bugünün kur değerine iyi sanmıştım ve @Abdullah Hacıgül baskands toplamıştı ordan iyidir dedim
6600xt 6700 TL'ye nerde göster alıcam direk ?O paraya 6600xt var g.o
İkinci el tüm yazdıklarımı okumadan yazmasaydın keşke6600xt 6700 TL'ye nerde göster alıcam direk ?