Merhaba toplayacağım sistemde 1660 super almayı düşünüyorum. Gigabyte 1660 super nasıldır sıcaklık değerleri vs. Kasayı önü mesh olan hava akışı iyi olan kasa alacağım. Aerocool one frost büyük ihtimalle. Şimdiden teşekkürler
Gigabyte önermem şahsen.Merhaba toplayacağım sistemde 1660 super almayı düşünüyorum. Gigabyte 1660 super nasıldır sıcaklık değerleri vs. Kasayı önü mesh olan hava akışı iyi olan kasa alacağım. Aerocool one frost büyük ihtimalle. Şimdiden teşekkürler
Güzeldir alabilirsin. Bir MSI Gaming X soğutması yok kartta tabii ama 75 derecelerin üstünü görmüyor pek.Merhaba toplayacağım sistemde 1660 super almayı düşünüyorum. Gigabyte 1660 super nasıldır sıcaklık değerleri vs. Kasayı önü mesh olan hava akışı iyi olan kasa alacağım. Aerocool one frost büyük ihtimalle. Şimdiden teşekkürler
Gigabyte bilindik markadır bir sorun mu yaşadınız ben bilmiyorum kullanmadığım içinGigabyte önermem şahsen.
Evet. RX 570 de sorun yaşadım. Kullandıktan 1.5 yıl sonra gibi, görüntü vermeyip, fanları son hızda dönmeye başladı. Bana kronik sorun gibi geldi.Gigabyte bilindik markadır bir sorun mu yaşadınız ben bilmiyorum kullanmadığım için
Yok hayır sorun yaşamadım. 1-2 konu görmüştüm 85+ sıcaklıkla ilgili.Gigabyte bilindik markadır bir sorun mu yaşadınız ben bilmiyorum kullanmadığım için
Valla bene 5600xt pulse düşünüyordum da sorun çıkarsa tadım kaçar yaWindforce modelinde ses sorunu var diye duymuştum. Ekran kartı olarak 5600XT Pulse öneririm, Gaming Gecesi'nde 2000 TL'ye düşüyor.
Gaming x düşünüyordum hem stok yok hemde gaming x'e 5600xt pulse parası verince aklım oraya kayıyor kaymasın istiyorumGüzeldir alabilirsin. Bir MSI Gaming X soğutması yok kartta tabii ama 75 derecelerin üstünü görmüyor pek.
AMD ekran kartlarında yani RX serisinde WattMann hatası duydum ama her modelde olmayabilir.Yok hayır sorun yaşamadım. 1-2 konu görmüştüm 85+ sıcaklıkla ilgili.
Valla bene 5600xt pulse düşünüyordum da sorun çıkarsa tadım kaçar ya![]()
Bence bu değildir ama onun yerine Palit de alınabilir.Evet. RX 570 de sorun yaşadım. Kullandıktan 1.5 yıl sonra gibi, görüntü vermeyip, fanları son hızda dönmeye başladı. Bana kronik sorun gibi geldi.
Ses sorunu yok, bahsettiğiniz sorun Galax'da var.Windforce modelinde ses sorunu var diye duymuştum. Ekran kartı olarak 5600XT Pulse öneririm, Gaming Gecesi'nde 2000 TL'ye düşüyor.