Neler Yeni

Gigabyte 1660 Super nasıl ?

mstfo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mstfoo
Merhaba toplayacağım sistemde 1660 super almayı düşünüyorum. Gigabyte 1660 super nasıldır sıcaklık değerleri vs. Kasayı önü mesh olan hava akışı iyi olan kasa alacağım. Aerocool one frost büyük ihtimalle. Şimdiden teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Atakan Yılmaz
Merhaba toplayacağım sistemde 1660 super almayı düşünüyorum. Gigabyte 1660 super nasıldır sıcaklık değerleri vs. Kasayı önü mesh olan hava akışı iyi olan kasa alacağım. Aerocool one frost büyük ihtimalle. Şimdiden teşekkürler
Gigabyte önermem şahsen.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Güzeldir alabilirsin. Bir MSI Gaming X soğutması yok kartta tabii ama 75 derecelerin üstünü görmüyor pek.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Windforce modelinde ses sorunu var diye duymuştum. Ekran kartı olarak 5600XT Pulse öneririm, Gaming Gecesi'nde 2000 TL'ye düşüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Atakan Yılmaz
Gigabyte bilindik markadır bir sorun mu yaşadınız ben bilmiyorum kullanmadığım için
Evet. RX 570 de sorun yaşadım. Kullandıktan 1.5 yıl sonra gibi, görüntü vermeyip, fanları son hızda dönmeye başladı. Bana kronik sorun gibi geldi.

mstfo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mstfoo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gigabyte bilindik markadır bir sorun mu yaşadınız ben bilmiyorum kullanmadığım için
Yok hayır sorun yaşamadım. 1-2 konu görmüştüm 85+ sıcaklıkla ilgili.

Windforce modelinde ses sorunu var diye duymuştum. Ekran kartı olarak 5600XT Pulse öneririm, Gaming Gecesi'nde 2000 TL'ye düşüyor.
Valla bene 5600xt pulse düşünüyordum da sorun çıkarsa tadım kaçar ya :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzeldir alabilirsin. Bir MSI Gaming X soğutması yok kartta tabii ama 75 derecelerin üstünü görmüyor pek.
Gaming x düşünüyordum hem stok yok hemde gaming x'e 5600xt pulse parası verince aklım oraya kayıyor kaymasın istiyorum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Zeynep İrem
Yok hayır sorun yaşamadım. 1-2 konu görmüştüm 85+ sıcaklıkla ilgili.

Valla bene 5600xt pulse düşünüyordum da sorun çıkarsa tadım kaçar ya :)
AMD ekran kartlarında yani RX serisinde WattMann hatası duydum ama her modelde olmayabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet. RX 570 de sorun yaşadım. Kullandıktan 1.5 yıl sonra gibi, görüntü vermeyip, fanları son hızda dönmeye başladı. Bana kronik sorun gibi geldi.
Bence bu değildir ama onun yerine Palit de alınabilir.

Top Bottom