Yardım GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz kullanan var mı?

DracheN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,468
Bütçe
3500
Arkadaşlar tam bu modeli kullanan var mı önerir misiniz? Cızırtı sorunu var mı? Tek dezavantajı sağa sola dönmemesi sanırım.

ölü piksel ghosting sorunu yoktu cizirti da yoktu düsünülmeden alacak f/p ürünü ben 3400ken almıstım suan 3500 herhalde hala alinir

aldım dün geldi 1 ölü piksel var galiba ışık sızması var mı çözemedim konuma bakar mısın

ölü piksel ghosting sorunu yoktu cizirti da yoktu düsünülmeden alacak f/p ürünü ben 3400ken almıstım suan 3500 herhalde hala alinir
Hocam memnun musun? Renkler doygun mu SS IPS olduğunu hissettiriyor mu tepkime hızıyla?

Hocam memnun musun? Renkler doygun mu SS IPS olduğunu hissettiriyor mu tepkime hızıyla?
oldukça memnunum geldiği renk ayarları ufak bi sarımtıraktı bir kac ayar yaparak düzelttim gayet güzel şuan için

oldukça memnunum geldiği renk ayarları ufak bi sarımtıraktı bir kac ayar yaparak düzelttim gayet güzel şuan için
VA kullanmıştım daha önce ghostingten dolayı IPS tercih edeceğim bir de SS IPS bu. Siz de olumlu yorum yaptınız şansıma ölü piksel çıkmaz umarım sanırım bunu alacağım.

VA kullanmıştım daha önce ghostingten dolayı IPS tercih edeceğim bir de SS IPS bu. Siz de olumlu yorum yaptınız şansıma ölü piksel çıkmaz umarım sanırım bunu alacağım.
60hz laptoptan geçtim ben de baya çağ atlatıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,012
Üyeler
192,583
Son üye
alperenshn
Geri