Neler Yeni

GIGABYTE 23.8" G24F-2 Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Deli Çavuş
Magazadan alma sansin varsa ölü piksel testi yaptırabilirsin 11 Eylül de zamlanacak diye biliyorum suan en iyi F/P gigabyte g24f-2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrica - 2 olmayaninda olan sorunların hepsinin düzeldiğini söylüyorlar
Hocam mağazadan alma şansım yok bilmiyorum herhalde Asus alacağım

MYSTIC

80+ Silver
hocam alınır güzel diyenlere inanma neyer göre alınır diyorlar anlamıyorum kullanmadığınız ürünü nereden biliceksiniz ben g24f modelini aldım berbat cıktı konusunu açmıstım resimleri var bugun iade oldu agustosun 9 unda servise gitti gigabyte turkiye servisi 2.9.2022 tarihinde ssonuclandırdı 20. iş gününde hafta sonunu saymadan 1 ay boşuna beklettiler sinerjiden almıştım değişim iade çıktı 2700 e almıştım iade ettim monitör berbat bidaha bulaşmam sıfır ürünü 1 ay değişim için beklettiler
Bu şey için monitörü neden kotuluyorsun?Sen buraya sinerjiyi gömmeye gelmişsin.Bir de ayrıntılı anlat biraz.Berbat derken ne?

ESTAROSSA58

80+ Bronze
hocam alınır güzel diyenlere inanma neyer göre alınır diyorlar anlamıyorum kullanmadığınız ürünü nereden biliceksiniz ben g24f modelini aldım berbat cıktı konusunu açmıstım resimleri var bugun iade oldu agustosun 9 unda servise gitti gigabyte turkiye servisi 2.9.2022 tarihinde ssonuclandırdı 20. iş gününde hafta sonunu saymadan 1 ay boşuna beklettiler sinerjiden almıştım değişim iade çıktı 2700 e almıştım iade ettim monitör berbat bidaha bulaşmam sıfır ürünü 1 ay değişim için beklettiler
Dostum konunun linkini atarmısın ben aldım çok memnunum monitörden

MYSTIC

80+ Silver
Yazdığın konuyu inceledim ve haksızsın.Kosede ufacık beyazda belli olan çizgi ve coil whine sorunu var sadece.Bunlarla her monitörde karşılaşabilirsin.Gömmen ayıp olmuş.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Hocam alınır mı kararsız kaldım biri iyi diyor biri kötü diyor ya .
Knk biraz bekle ben foto filan çekeyim ben aldim yeni aldım hatta ama benim eski monitör baya kotuydu bu sebeple ben aşık oldumama monitor tecrubem fazla değil kötüleyen arkadasta linkini atar neden kotuledigini en son karar verirsin ama yukarida va panel filan önermişler yani ips e yeten parayi va ya vermek bilemiyorum

TA00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ata T
Bu monitörü direk gidip itopya bayisinden satın aldım. Satın aldıktan sonra ölü piksel testi de yaptırdım sıkıntısız çıktı ama ben orada test yaptırırken arkada 2 tane daha bu ekrandan vardı onlarda ölü piksel sorunu çıkmış ve değiştirileceğini söyledi çalışan arkadaş. Ekrana gelecek olursak ilk defa 144hz bir monitör kullanıyorum ve çok memnunum bu fiyata kesinlikle alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Deli Çavuş
Bu monitörü direk gidip itopya bayisinden satın aldım. Satın aldıktan sonra ölü piksel testi de yaptırdım sıkıntısız çıktı ama ben orada test yaptırırken arkada 2 tane daha bu ekrandan vardı onlarda ölü piksel sorunu çıkmış ve değiştirileceğini söyledi çalışan arkadaş. Ekrana gelecek olursak ilk defa 144hz bir monitör kullanıyorum ve çok memnunum bu fiyata kesinlikle alınır.
Hocam bu monitörlerde ölü piksel kronik sorun herhalde çünkü genelde herkesde çıkmış. Hocam mağazadan alma şansımda hiç yok ya şans işi ılıcak gibi.

MYSTIC

80+ Silver
Hocam aldığın monitör 165hz ve 180e oc oluyor haberin olsun🙃

Top Bottom