27 inç 1080p alınmaz pixel sayarsınız.
monitöre yakınlaş oyundayken bak bakalım kaç tane pixel var sonra atarsın buraya. 27 inç için önerilen 2k ve üstüdür daha iyi bir görüntü içinBen de LG GL27650F-B var hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım. Gayet iyi monitör. 24 inç'e göre hem deaha iyi oyunun içine alıyor hem de her detayı görebiliyorsunuz? Soruma cevap verirseniz sevinirim 24 inç düşünmüyoruz. Arkadaş bu monitörü alacak ama emin degil alınır mı alınmaz mı bilmiyor.
niye monitöre yaklaşıyorsunki dediğin olay kasaya tekme at bozulur kasa alınmaz gibi bir şeymonitöre yakınlaş oyundayken bak bakalım kaç tane pixel var sonra atarsın buraya. 27 inç için önerilen 2k ve üstüdür daha iyi bir görüntü için
Her monitöre yaklaşırsan görürsün bunu. Konuyu 27 inç mi 24 inç mi daha iyi diye açmadım. Bu monitör hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. İyi forumlar.monitöre yakınlaş oyundayken bak bakalım kaç tane pixel var sonra atarsın buraya. 27 inç için önerilen 2k ve üstüdür daha iyi bir görüntü için
niye monitöre yaklaşıyorsunki dediğin olay kasaya tekme at bozulur kasa alınmaz gibi bir şey
ilk 2 yoksay geldi. sizinle uğraşamam.Her monitöre yaklaşırsan görürsün bunu. Konuyu 27 inç mi 24 inç mi daha iyi diye açmadım. Bu monitör hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. İyi forumlar.
tamam kanka uğraşma , kasanı aşşağı atma bozulurilk 2 yoksay geldi. sizinle uğraşamam.
ilk 2 yoksay geldi. sizinle uğraşamam.