Buğra (๑•͈ᴗ•͈)
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
forumun önerisi üzerine aoc aldım benAlıntıyı görüntüle
Gördüğünüz üzere iki monitör de çok uygun fiyata düşmüş düşünceleriniz nedir
İtopyada satılıyor https://www.itopya.com/agon-27-ag27...J4gwMSpJyzvX8fa0TpyieaHZj1749caNYhiLUf5hBm8rQLink ??
Alıntıyı görüntüle
—————LİNK———————-———————-LİNK ————
Gördüğünüz üzere iki monitör de çok uygun fiyata düşmüş düşünceleriniz nedir
Gigabyte olan kullanılmaz. Ama AOC iyi.Va diye kötü demeyin la bu fiyata 1920*1080 monitör zor bulunuyor düzgün alın alınnn![]()
Alinir mi kral ya aklımaa girdi bakforumun önerisi üzerine aoc aldım ben
o kim bu kim kral sende karşılaştırmaya bak onun asansörü bile kalite. G24F de bende var çok sağlam monitör paneline kronik denilse degıgabyte g27f var ıps 27 inç 1080p 4 sene olacak çok çok memnunum
@İsimbulamajim hocam sence butceyi zorlayip bu monitoru alsam daha mi iyi olurGhosting sorunlu, renk gamutu düşük ve parlaklığı çok kötü monitör. Gigabyte'ı kullanmak biraz işkence gibi olur. Ama bu iyi:![]()
Gigabyte GS27QC Review
The Gigabyte GS27QC is an entry-level gaming monitor. It has a 27-inch screen with a 1500R curve, and it features a 1440p resolution and 165Hz native refresh rat...www.rtings.com
Ghosting durumu VA panele göre gayet iyi:Cevap yazmadan önce ana mesajı okuyunuz.
Bu monitör hakkında fikirlerimiz değişti. Bu monitörün gecikme ve ghosting durumu VA panel olmasına rağmen gayet iyi, renk gamutu yüksek ve kontrast oranı çok yüksek yani siyahları oldukça koyu özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir. Önceden size kalitesiz VA panelmiş gibi tanıttığımız için özür dileriz. @Tayfunns hocamız da öneriyor artık. Overdrive modunu gelir gelmez medium yapın...
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 114
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Overdrive modunu gelir gelmez medium yapın burası çok önemli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gigabyte olan kullanılmaz. Ama AOC iyi.