Neler Yeni

Gigabyte 3060 ti Gaming OC hakkında fikriniz nedir ve anakart için yardım?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Gigabyte 3060 Ti Gaming OC modelini aldım, 2 gün sonra elime geçecek. Ekran kartı nasıldır sizce? Isınan bir model mi, performansı nasıldır? (Umarım üzmeyecek bir modeldir)

Kartı almadan önce niye sormadın diyen olmasın çünkü sorma gibi bir şansım yoktu, biliyorsunuz şu sıralar hızlı davranan satın alabiliyor. Piyasanın çok altında bir fiyata aldığımı söyleyebilirim. TR garantili bu arada.

Bir de sistemde anakart eksik, B550-E ile B550-F arasındaki farklar nelerdir? Bir oyuncu olarak sizce hangisini seçeyim?
Hepsiburada'daki bu anakartların indirimi iyi midir?
Daha ucuza satan yer görürseniz yazabilirsiniz.

cagandard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Çağan Dinç
Gigabyte 3060 Ti Gaming OC modelini aldım, 2 gün sonra elime geçecek. Ekran kartı nasıldır sizce? Isınan bir model mi, performansı nasıldır? (Umarım üzmeyecek bir modeldir)

Kartı almadan önce niye sormadın diyen olmasın çünkü sorma gibi bir şansım yoktu, biliyorsunuz şu sıralar hızlı davranan satın alabiliyor. Piyasanın çok altında bir fiyata aldığımı söyleyebilirim. TR garantili bu arada.

Bir de sistemde anakart eksik, B550-E ile B550-F arasındaki farklar nelerdir? Bir oyuncu olarak sizce hangisini seçeyim?
Hepsiburada'daki bu anakartların indirimi iyi midir?
Daha ucuza satan yer görürseniz yazabilirsiniz.
Yeni nesil ekran kartlarında çok fazla ısınma olmuyor tabii bu kasanın soğumasına da bağlı

enes8520

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
enes samet
İlgilendiği Kategoriler
ekran kartı işlemci
e modelinde sadece wifi var fark yok aralarında bended b460 f var

Shown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Egemen Şevik
Nereden aldın ekran kartını

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni nesil ekran kartlarında çok fazla ısınma olmuyor tabii bu kasanın soğumasına da bağlı
Kasada toplam 8 fan takılı. Gayet iyi bence bu model Sharkoon Nightshark RGB.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nereden aldın ekran kartını
Oyuncu birinden 1 aylık kartı 2. el olarak aldım, 2 güne teslim edecek (çünkü kendisi için sipariş ettiği kartı bekliyor).

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Aşırı pahalı haliyle bile sıfırını o fiyata satıyorlardı hocam, ne yaptınız siz ?
Hocam ben de kartı pahalıdan sattım. Sıfır piyasası aşırı uçmuş durumda. Acil kart ihtiyacım var. Yapacak bir şey yok. Anlık fiyatlara göre almak durumunda kaldım. 2. elde bile malesef bu fiyatlara 3060 ti yok yakın çevrede.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Çok pahalı almışsınız ama yapacak bir şey yok malesef :(
Ona bakılırsa ben de ekran kartımı çok pahalıya sattım. Yine de teşekkürler, pahalıya da aldığımı ben de biliyorum ama anlık piyasasına göre gayet ucuzdu. Belki uzun süre kart bulamayacaktım fiyatların düzelmesini beklesem, belki 2 ay sonra düşer. Ancak benim o kadar bekleyecek vaktim yok.
Konuda sorduklarım bunlar değildi bu arada.
Anakart hangisini alayım ve ekran kartının oyun performansı nasıl, üzer mi şeklindeydi.
Keşke fiyatı yazmasaymışım. Konudan çok saptık.

Top Bottom