O zaman hiç sorun olmazKasada toplam 8 fan takılı. Gayet iyi bence bu model Sharkoon Nightshark RGB.
O zaman hiç sorun olmazKasada toplam 8 fan takılı. Gayet iyi bence bu model Sharkoon Nightshark RGB.
hocam ben olsam fiyatlar düşünce alırdım11.750 TL pazarlıkla.
Link alabilir miyim? Sıfır satan yer varsa hemen alacağım.hocam o fiyat sıfır fiyatı kazıklanmışsınız baya
buyur ama maalesef stokta yokLink alabilir miyim? Sıfır satan yer varsa hemen alacağım.
Stoğu olmayan ve gelmeyecek adresi sormadım malesef, anlık satan yer varsa hemen alırım.buyur ama maalesef stokta yok
GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GV-N306TGAMING OC-8GD ITOPYA'da.www.itopya.com
Neye göre kazıklanmış arkadaşım. Stokta olan kartlara bak. Bak bakalım var mı o fiyata 0 kart.hocam o fiyat sıfır fiyatı kazıklanmışsınız baya
Kazıklandın diyen arkadaş geri vites yapmış dikkat ettiysen. Fiyatlar düşünce alırmış kendisi...Stokta yok (sadece fiyata bakalım o zaman), ancak benim RTX 2060 Super kartım bundan daha pahalı satıldı. Ben de kazıkladığım için üzgünüm. Ancak piyasayı mahvettiler kart yok piyasada.GIGABYTE RTX 3060 Ti GAMING OC PRO, 8GB, GDDR6, 256-bit Ekran Kartý GV-N306TGAMI
GIGABYTE GV-N306TGAMINGOC PRO-8GD, Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC PRO, Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC PRO, GAMING OC PRO RTX 3060 Ti, EKRAN KARTI,fiyatý ve özellikleriwww.novabilgisayar.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stokta olan an itibariyle en ucuz fiyata bu linkte gösteriyor. O da 15.900 TL.Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8G (GV-N306TGAMING OC-8GD) Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8G GV-N306TGAMING OC-8GD detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Şunu da eklemek isterim ki, konu o kadar çarpıtıldı ki fiyattan ötürü. Artık forumdan yardım beklemek yerine kendim araştırıyorum ne bilgi lazımsa. Ya bir takıldınız fiyata helal olsun size. Bu fiyata anlık olarak TR garantili ürün gösterin bana ki alayım, yoksa gerçekten de boş yorum yaptınız!!!
Gigabyte konusunda PC Hocasına teşekkür ederim, adam 10 numara video çekmiş:
Anakart konusunda da yine kendim araştırmaya devam ediyorum. Gidiyorum ben araştırmaya yabancı sitelere. Bilginiz varsa paylaşın yoksa da konuyu kirletmeyin ayıptır beyler. Sadece fiyat mı konuşacağız burada! Biri ısrarla fiyat sordu, yazınca kazıklanmışsın diyorsunuz. Yok efendim kazık falan yemedim.
Vallahi şu an yabancı forumlarda geziyorum. Artık anlayabildiğim kadarıyla bir seçim yapmamı sağlayabilirlerse bir anakart alacağım. Ekonomistlerin azizliğine uğradım kendi konumda, hiç başıma gelmemişti daha önce bu forumda.Kazıklandın diyen arkadaş geri vites yapmış dikkat ettiysen. Fiyatlar düşünce alırmış kendisi...
Evet piyasahiç sabit durmuyor ki ...Piyasaya göre pahalı değil. O kartın şu an da 0'ı 16,750 küsür TL arkadaşlar. Piyasaya göre bence iyi bir fiyata almışsın. Güle güle kullan.
Ama elbette o fiyat çok pahalı yine de eskiye göre.
Neye göre kazıklanmış arkadaşım. Stokta olan kartlara bak. Bak bakalım var mı o fiyata 0 kart.
İtopya dan link paylaşmışsın 0 olarak. Peki hiç düşünmüyor musun stoklar itopya da yenilendiğinde kart'ın fiyatının 16,000 üzerine çıkacağını ?