Neler Yeni

Gigabyte 3060 ti Gaming OC hakkında fikriniz nedir ve anakart için yardım?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert

Nizâm

80+
Piyasaya göre pahalı değil. O kartın şu an da 0'ı 16,750 küsür TL arkadaşlar. Piyasaya göre bence iyi bir fiyata almışsın. Güle güle kullan.
Ama elbette o fiyat çok pahalı yine de eskiye göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam o fiyat sıfır fiyatı kazıklanmışsınız baya
Neye göre kazıklanmış arkadaşım. Stokta olan kartlara bak. Bak bakalım var mı o fiyata 0 kart.
İtopya dan link paylaşmışsın 0 olarak. Peki hiç düşünmüyor musun stoklar itopya da yenilendiğinde kart'ın fiyatının 16,000 üzerine çıkacağını ?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Stokta yok (sadece fiyata bakalım o zaman), ancak benim RTX 2060 Super kartım bundan daha pahalı satıldı. Ben de kazıkladığım için üzgünüm. Ancak piyasayı mahvettiler kart yok piyasada.

Stokta olan an itibariyle en ucuz fiyata bu linkte gösteriyor. O da 15.900 TL.

Şunu da eklemek isterim ki, konu o kadar çarpıtıldı ki fiyattan ötürü. Artık forumdan yardım beklemek yerine kendim araştırıyorum ne bilgi lazımsa. Ya bir takıldınız fiyata helal olsun size. Bu fiyata anlık olarak TR garantili ürün gösterin bana ki alayım, yoksa gerçekten de boş yorum yaptınız!!!

Gigabyte konusunda PC Hocasına teşekkür ederim, adam 10 numara video çekmiş:

Anakart konusunda da yine kendim araştırmaya devam ediyorum. Gidiyorum ben araştırmaya yabancı sitelere. Bilginiz varsa paylaşın yoksa da konuyu kirletmeyin ayıptır beyler. Sadece fiyat mı konuşacağız burada! Biri ısrarla fiyat sordu, yazınca kazıklanmışsın diyorsunuz. Yok efendim kazık falan yemedim.

Son düzenleme:

Nizâm

80+
Stokta yok (sadece fiyata bakalım o zaman), ancak benim RTX 2060 Super kartım bundan daha pahalı satıldı. Ben de kazıkladığım için üzgünüm. Ancak piyasayı mahvettiler kart yok piyasada.

Stokta olan an itibariyle en ucuz fiyata bu linkte gösteriyor. O da 15.900 TL.

Şunu da eklemek isterim ki, konu o kadar çarpıtıldı ki fiyattan ötürü. Artık forumdan yardım beklemek yerine kendim araştırıyorum ne bilgi lazımsa. Ya bir takıldınız fiyata helal olsun size. Bu fiyata anlık olarak TR garantili ürün gösterin bana ki alayım, yoksa gerçekten de boş yorum yaptınız!!!

Gigabyte konusunda PC Hocasına teşekkür ederim, adam 10 numara video çekmiş:

Anakart konusunda da yine kendim araştırmaya devam ediyorum. Gidiyorum ben araştırmaya yabancı sitelere. Bilginiz varsa paylaşın yoksa da konuyu kirletmeyin ayıptır beyler. Sadece fiyat mı konuşacağız burada! Biri ısrarla fiyat sordu, yazınca kazıklanmışsın diyorsunuz. Yok efendim kazık falan yemedim.
Kazıklandın diyen arkadaş geri vites yapmış dikkat ettiysen. Fiyatlar düşünce alırmış kendisi...

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Kazıklandın diyen arkadaş geri vites yapmış dikkat ettiysen. Fiyatlar düşünce alırmış kendisi...
Vallahi şu an yabancı forumlarda geziyorum. Artık anlayabildiğim kadarıyla bir seçim yapmamı sağlayabilirlerse bir anakart alacağım. Ekonomistlerin azizliğine uğradım kendi konumda, hiç başıma gelmemişti daha önce bu forumda.

cagandard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Çağan Dinç
Piyasaya göre pahalı değil. O kartın şu an da 0'ı 16,750 küsür TL arkadaşlar. Piyasaya göre bence iyi bir fiyata almışsın. Güle güle kullan.
Ama elbette o fiyat çok pahalı yine de eskiye göre.

Neye göre kazıklanmış arkadaşım. Stokta olan kartlara bak. Bak bakalım var mı o fiyata 0 kart.
İtopya dan link paylaşmışsın 0 olarak. Peki hiç düşünmüyor musun stoklar itopya da yenilendiğinde kart'ın fiyatının 16,000 üzerine çıkacağını ?
Evet piyasahiç sabit durmuyor ki ...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,157
Üyeler
164,624
Son üye
ouzkn7
Top Bottom