soğutması zayıfHerkes windforce serisi hakkında bişeyler söylüyo r5 7600 işlemci ile birlikte kullanıcam lütfen bilgilendirirsenşz sevinirim alınır mı alınmaz mı eksileri neler yardımlarınızı bekliyorum
Windforce alınmaması gereken bir model ama 4060ı bile ısınıyor.Herkes windforce serisi hakkında bişeyler söylüyo r5 7600 işlemci ile birlikte kullanıcam lütfen bilgilendirirsenşz sevinirim alınır mı alınmaz mı eksileri neler yardımlarınızı bekliyorum
İnno3d hakkındaki düşünceni alabilirmiyim ?alınmaz ısınma sorunlu
GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MDABCD) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Hem GPU hem de bellek sıcaklığını izleyen fan durdurma mekanizması, gürültü ve performans arasında mükemmel bir denge sağlamak için fanları akıllıcawww.gaming.gen.tr
gigabytein gaming oc serisini oneririm minimumHerkes windforce serisi hakkında bişeyler söylüyo r5 7600 işlemci ile birlikte kullanıcam lütfen bilgilendirirsenşz sevinirim alınır mı alınmaz mı eksileri neler yardımlarınızı bekliyorum
en fp galax şuanİnno3d hakkındaki düşünceni alabilirmiyim ?
İnno3d genel olarak soğutması iyi modeller üretiyor. X3 ise düz mantık 3 fanlı olduğundan daha iyi.İnno3d hakkındaki düşünceni alabilirmiyim ?