bios del boot f12Arkadaslar Ben PC Topladım Windows Kurucam Gigabyte Ankartlarda Hangi Tuş Boot Menüsü Açmakta Teşekkürler
dostum aynı sıkıntı şuan bende de var bios günecellemesi yaptığımdan beri hızlıca orayı geçiyor ne yapıp ne ettiysem de biosu bi türlü açamadım valla şuan kafayı yemek üzereyimBende aynı anakarta sahiptim açılırken delete tuşuna basınca giriyordu ancak daha önce girdiğim BIOS'da bazı ayarlar yapıp vindowsu öyle kurdum ve şimdi Windows şimşek hızıyla açılıyor ve kapanıyor ancak şimdi de o başlangıçta görünen yazılar çıkmıyor direk Windows başlıyor bu şekilde BIOS'a girmenin başka bir yöntemi yok mudur?
Arkadaşım ben bios pilini çıkarıp,bir müddet kasa elektriğini kestim bu arada ps2 klavye taktım ondanmıdır bilemedim yeniden açılışta sürekli delete tuşuna basınca bios default ayarlara dönmüştü..dostum aynı sıkıntı şuan bende de var bios günecellemesi yaptığımdan beri hızlıca orayı geçiyor ne yapıp ne ettiysem de biosu bi türlü açamadım valla şuan kafayı yemek üzereyim![]()