Gigabyte A320M Anakart Boot Menü Tuşu

ykyavuz

80+
Reaksiyon skoru
68
Arkadaslar Ben PC Topladım Windows Kurucam Gigabyte Ankartlarda Hangi Tuş Boot Menüsü Açmakta Teşekkürler

F12 Ve Del tuşları, her ikisi de bios menüsünü açıyor diye biliyorum ben, eğer bios menüsü açılırsa her iki kombinasyonda da, sağ altta boot options kısmından cihazın hangi diskten başlatılmak istediğini seçmen gerekebilir aklında olsun, basit görünce fark edersin zaten bios menüsünde.

Bende aynı anakarta sahiptim açılırken delete tuşuna basınca giriyordu ancak daha önce girdiğim BIOS'da bazı ayarlar yapıp vindowsu öyle kurdum ve şimdi Windows şimşek hızıyla açılıyor ve kapanıyor ancak şimdi de o başlangıçta görünen yazılar çıkmıyor direk Windows başlıyor bu şekilde BIOS'a girmenin başka bir yöntemi yok mudur?

Bende aynı anakarta sahiptim açılırken delete tuşuna basınca giriyordu ancak daha önce girdiğim BIOS'da bazı ayarlar yapıp vindowsu öyle kurdum ve şimdi Windows şimşek hızıyla açılıyor ve kapanıyor ancak şimdi de o başlangıçta görünen yazılar çıkmıyor direk Windows başlıyor bu şekilde BIOS'a girmenin başka bir yöntemi yok mudur?
dostum aynı sıkıntı şuan bende de var bios günecellemesi yaptığımdan beri hızlıca orayı geçiyor ne yapıp ne ettiysem de biosu bi türlü açamadım valla şuan kafayı yemek üzereyim🤦🏻‍♂️

dostum aynı sıkıntı şuan bende de var bios günecellemesi yaptığımdan beri hızlıca orayı geçiyor ne yapıp ne ettiysem de biosu bi türlü açamadım valla şuan kafayı yemek üzereyim🤦🏻‍♂️
Arkadaşım ben bios pilini çıkarıp,bir müddet kasa elektriğini kestim bu arada ps2 klavye taktım ondanmıdır bilemedim yeniden açılışta sürekli delete tuşuna basınca bios default ayarlara dönmüştü..

Geri