Neler Yeni

Gigabyte anakartımı nereye göndericem (garanti)

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Merhaba arkadaşlar bende gigabyte anakart var itopyadan hazır sistemle aldım fakat itopyayla uğraşmayıp direk garantisine göndermek istiyorum kutusunda endeks bilişim yazıyor oraya mı göndericem gigabyte servisine mi anlamadım bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar bende gigabyte anakart var itopyadan hazır sistemle aldım fakat itopyayla uğraşmayıp direk garantisine göndermek istiyorum kutusunda endeks bilişim yazıyor oraya mı göndericem gigabyte servisine mi anlamadım bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Bios ayarı bozuldu bilgisayarcıya götürdük yapamadı secure bootu açtıktan sonra görüntü gitti

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Muhammet TAN
Endeks Bilişim'e göndereceksiniz. Eğer İstanbul anadolu yakasındaysanız yerine elden teslim ettiğinizde süreç çok çok daha hızlı olur.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Garanti belgesinde yazar aslında. İletişim bilgisi vardır arayıp önden sorun.

qqzeck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
zeck

Bios ayarı bozuldu bilgisayarcıya götürdük yapamadı secure bootu açtıktan sonra görüntü gitti
Aynı sorun bende de olmuştu İncehesap'tan almıştım sistemi geri İncehesap'a gönderdim onlar halletti her şeyi. Bu süreyi uzatır kısa sürsün istiyorsanız http://www.gigabyte.com.tr/media/about/contact-us/ bu sitede telefon numarası var arayıp görüşebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti belgesinde yazar aslında. İletişim bilgisi vardır arayıp önden sorun.
endek bilişim yazıyor aradım itopyaya gönderipte yollayabilirsiniz dedi uğraşmamak istiyorsanız kargo ücretini siz ödeyip adresimize gönderin dediler gigabyte servisi bakması gerekmiyor mu endekbilişim ne alaka?

Aynı sorun bende de olmuştu İncehesap'tan almıştım sistemi geri İncehesap'a gönderdim onlar halletti her şeyi. Bu süreyi uzatır kısa sürsün istiyorsanız http://www.gigabyte.com.tr/media/about/contact-us/ bu sitede telefon numarası var arayıp görüşebilirsiniz.
Ben itopyadan hazır sistemle aldım direk gigabyte mı göndersem acaba

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.4 MB · Hit: 46

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
endek bilişim yazıyor aradım itopyaya gönderipte yollayabilirsiniz dedi uğraşmamak istiyorsanız kargo ücretini siz ödeyip adresimize gönderin dediler gigabyte servisi bakması gerekmiyor mu endekbilişim ne alaka?

Ben itopyadan hazır sistemle aldım direk gigabyte mı göndersem acaba
Gigabyte servisi diye bir şey yok. Markalar bazen servislerle anlaşır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gigabyte servisi diye bir şey yok. Markalar bazen servislerle anlaşır.
anladım hocam.
Kargo ile gönderilen ürünlerde ürünlerin mutlaka sevk irsaliyesi ile gönderilmesi, gönderilen irsaliyede ürün seri/model /arıza bilgilerinin yazılması (örnk: arıza formu ) ve paket içeriğiyle irsaliyede belirtilen ürünlerin uyuşması gerekmektedir. Aksi takdirde kargo kabul edilmeyecektir.
Bu ne demek endekbilişime göndericemde sevk irsaliyesi gerekiyormuş yoksa kabul etmiyorlar

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Mesela Asus'un servisleri de SMS Infocomm ve Servispoint firmalarıydı. Farklı ürün gruplarına bakıyorlar.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Fatura istiyorlar muhtemelen.
Kargo ile gönderilen ürünlerde ürünlerin mutlaka sevk irsaliyesi ile gönderilmesi, gönderilen irsaliyede ürün seri/model /arıza bilgilerinin yazılması (örnk: arıza formu ) ve paket içeriğiyle irsaliyede belirtilen ürünlerin uyuşması gerekmektedir. Aksi takdirde kargo kabul edilmeyecektir.
Sitesinde böyle diyor bende anlamadım şimdi kabul olmazsa bidaha uğraş hocam.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
Sevk irsaliyesine gerek var mı göndericem zaten endekbilişime
Anakartın kutusunun içine faturasını koy not yaz arızalı elektrik gelmiyor gibi şeyler yaz

Sitesinde böyle diyor bende anlamadım şimdi kabul olmazsa bidaha uğraş hocam.
İstanbul da oturuyorsan elden ver

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Gigabyte a servis point bakıyor bütün Türkiye de sadece orası ilgileniyor diye biliyorum. İnşallah anakartin için parça değiştirme gereği duymazlar çünkü parçalar yurtdışından 3-4 haftada geliyor ya da hiç gelmiyor

Top Bottom