Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GIGABYTE AORUS 31.5" FI32U 144Hz 1ms HDMI DP USB SS IPS 4K 15.000 TL

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,151
İsim
Kadir
Evet m32u bi tik daha basarili gibi duruyor fi32u ya gore
Ama dedigin gibi hepsi ust duzey guzel monitorler. Hic biri uzmez
Tam tersine FI32U daha başarılı ergonomi de ciddi puan farkı var

Blacdus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ziya Berkay Özdemir
Tam tersine FI32U daha başarılı ergonomi de ciddi puan farkı var
Ergonomi disinda durum boyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayni sayilirlar ya cokta bir fark yok. Ben dell g3223q alacağım oyle gozukuyor.
Biz burdan devam 😅

Ekler

• IMG_9221.jpeg
    IMG_9221.jpeg
    501 KB · Hit: 60
  • IMG_9222.jpeg
    IMG_9222.jpeg
    1.5 MB · Hit: 61

Blacdus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ziya Berkay Özdemir
Hepsi birbirinin aynısı cidden puanlarda çok yakın, HDR600 olduğu için kampanya olmasaydı Dell daha mantıklı ama aorusun tasarımı da çok başarılı
Bir de lg kafami kurcalamisti cok. Dedigimiz gibi hepsi birbirinin aynisi. Lg dellden 2 bin daha pahali. Gerek duymadim o farki vermeye

Ekler

• IMG_9223.jpeg
    IMG_9223.jpeg
    1.2 MB · Hit: 50

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Kenan Çelik
Monitörü alırken bende elimdekileri satarım diyordum. Ama şuan biraz maymun iştahlılık, biraz çoklu monitörden vazgeçememekten acaba bu ikisi sağa ve sola dik çevirip yenisini ortaya mı koysam diyorum :D
Monitörü eve getirdim. Tripodu kurup video kaydı alarak açtım sözde. Meğer kayıt tuşuna basmamışım 🤦‍♂️ Neyseki bir sorun çıkmadı.
Hemen ölü piksel testi yaptım. Orada da sorun gözükmüyor şu an için. Maç olduğu için uzun süre oyun oynayamadım ama 32” korktuğum kadar sorun olmayacak gibi. Yan ekran kullanamam sanıyordum ama onu da bir şekilde hallettim ve yeni düzen şu şekilde oldu. Ben sonuçtan gayet memnunum.

Ekler

• IMG_3689.jpeg
    IMG_3689.jpeg
    2.9 MB · Hit: 108
  • IMG_3688.jpeg
    IMG_3688.jpeg
    2.5 MB · Hit: 110

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,151
İsim
Kadir
Monitörü eve getirdim. Tripodu kurup video kaydı alarak açtım sözde. Meğer kayıt tuşuna basmamışım 🤦‍♂️ Neyseki bir sorun çıkmadı.
Hemen ölü piksel testi yaptım. Orada da sorun gözükmüyor şu an için. Maç olduğu için uzun süre oyun oynayamadım ama 32” korktuğum kadar sorun olmayacak gibi. Yan ekran kullanamam sanıyordum ama onu da bir şekilde hallettim ve yeni düzen şu şekilde oldu. Ben sonuçtan gayet memnunum.
Setup baya iyi gözüküyor yakışmış forum donanımhaberden birilerini görmek sevindirdi :)

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Onur Kartal
Dahili hoparlör olmaması üzücü ya : )

deus-ex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ufuk Demirci
Monitörü alıp, sıfır ayarında kutulu faturalı garantili "dell 3223d" modeli ile takas yapmak isteyen olur ise bir pm uzağınızdayım. 4K 'dan 2K' ya geçmek isteyen olur belki. Anakartım z690 aorus tachyon, monitörle güzel uyum olurdu diye düşündüm. Referanslarım için aynı nick ile donanım haberdeyim. Aşağıdaki örnek bir ilanım üzerinden profilime erişebilirsiniz:

bado6100

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ahmet Oz
ya şu konuyu hortlatıp durmayın, gördükçe sinir oluyorum :)

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Oğuz Ünlüerler
Gercekten mukemmel otesi firsatmis ve cok guzel bir monitor alanlara hayirli ugurlu olsun. Kacirmisim ben. Zaten para da yoktu iyi oldu :D

Robius

80+ Bronze
27'sinde akşam saat 9'da ne yapıyordum diye geçmişten baktım muhtemelen uyuyakalmışım, yoksa kaçırmazdım. :kekw:

Screenshot 2023-12-02 014428.png

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,151
İsim
Kadir
Monitörde ölü piksel çıkan var mı? Ben de maalesef 2 piksel var itopyadan bilgi bekliyorum değişim konusuyla ilgili pek belli değiller ama bu kadar para vermişken sorunsuz ürün çıksın istiyorum. Siyah mavi ekranda sağ altta bir adet, sol üstte ise beyaz yeşilde bir adet toplam iki adet ölü piksel var şu ana kadar 2 piksel tespit edebildim.

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Kenan Çelik
Monitörde ölü piksel çıkan var mı? Ben de maalesef 2 piksel var itopyadan bilgi bekliyorum değişim konusuyla ilgili pek belli değiller ama bu kadar para vermişken sorunsuz ürün çıksın istiyorum. Siyah mavi ekranda sağ altta bir adet, sol üstte ise beyaz yeşilde bir adet toplam iki adet ölü piksel var şu ana kadar 2 piksel tespit edebildim.
Bende çıkmadı. Ancak çok da dikkat kesilip bakmadım. Çünkü ekran zaten çok büyük ve normal kullanım sırasında benim onu görmem imkansız.
Bence itopya değişimde ayak sürterse bu şekildr kullanın derim. Zamanla görmeyeceksiniz bile.

Top Bottom