Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GIGABYTE AORUS 31.5" FI32U 144Hz 1ms HDMI DP USB SS IPS 4K 15.000 TL

deus-ex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ufuk Demirci
Ben itopyaya durumu izah eden bir mail atıp sadık bir müşterileri olarak kampanyanın tekrarını talep ettim. Belki gigabyte ile anlaşma sağlayıp, kampanyayı bir defaya mahsus tekrar edebilirler.

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Kenan Çelik
Yapabileceğin en iyi yatırım olmuş
Bana da öyle geliyor. Sadece 32 olması bir tık üzüyor. Keşke 28 olsaydı. Yakın mesafeden kullanacağım fps oyunlarında sıkıntı olacak muhtemelen. Artık ona da bir çözüm bulurum elbet.

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Aydın İgal Gezer
Ben itopyaya durumu izah eden bir mail atıp sadık bir müşterileri olarak kampanyanın tekrarını talep ettim. Belki gigabyte ile anlaşma sağlayıp, kampanyayı bir defaya mahsus tekrar edebilirler.
Insallah

ConquerorXIV

80+ Gold
Bana da öyle geliyor. Sadece 32 olması bir tık üzüyor. Keşke 28 olsaydı. Yakın mesafeden kullanacağım fps oyunlarında sıkıntı olacak muhtemelen. Artık ona da bir çözüm bulurum elbet.
4k olduğu için 32 gayet iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz mesafe koyarsın

Blacdus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ziya Berkay Özdemir
Rtings incelemesini okudum şimdi. Adamlar monitörü tüm rakiplerinin önüne koymuşlar neredeyse. Ama hakkında neden bu kadar az inceleme var çözemedim.
Daha önce de 4k monitör alıp, ekran kartım (3070ti) yetersiz olduğu için satmış olsam da kur bu haldeyken kaçırılamazdı. Artık ileride fırsat olduğunda en azından 3090 çözmek şart oldu. Konuyu açan ve faydalanmamızı sağlayan @thepublicman e çok teşekkürler.
Rtings incelemesi için ==> https://www.rtings.com/monitor/reviews/gigabyte/aorus-fi32u
Dell g3223q ve lg 32gr93u bu monitorden daha basarili. Hangi rakiplerinin onune koymuslar anlamadim tam olarak. 3 gundur monitor arastiriyorum gigbayte yi kafadan eledim. En son bu yazdigim iki monitör arasinda kaldim. He 15 bine alinabilir bir monitor fakat rakam 20 lere cikarsa benim yazdigim iki monitor cok daha basarili

Blacdus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ziya Berkay Özdemir
Burda zaten öne çıkan fiyat konusu yoksa bende mesela 32inç 2k 170hz ips monitörü 6k ya aldım fiyat bazen ağır basar :D
Benim attigim monitorler 4k. Ben arkadasin mesajina istinaden attim zaten fiyat belirtmeksizin. Demis ya rtings rakiplerinin onune koymus diye. Oyle olmadigini belirttim

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Kenan Çelik
Benim attigim monitorler 4k. Ben arkadasin mesajina istinaden attim zaten fiyat belirtmeksizin. Demis ya rtings rakiplerinin onune koymus diye. Oyle olmadigini belirttim
Attığım linkte aşağıda birkaç monitör ile karşılatırmış. Oraya bakarsanız görürsünüz. O listede sadece acer nitro'yu bu monitörün önüne koymuşlar. Bu arada Dell g3223q zaten HDR600 olması sebebiyle bile gigabayte'dan daha iyi bir monitör.

Blacdus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ziya Berkay Özdemir
15 bine bende gordeydim alirdim cok iyi fiyata gitmis orasi ayri mevzu tabi

Attığım linkte aşağıda birkaç monitör ile karşılatırmış. Oraya bakarsanız görürsünüz. O listede sadece acer nitro'yu bu monitörün önüne koymuşlar. Bu arada Dell g3223q zaten HDR600 olması sebebiyle bile gigabayte'dan daha iyi bir monitör.
Bende Dell g3223q ve lg 32gr93u arasinda kaldim. Sanirim tercihimi dellden yana kullanacagim. Lg nin tek artisi 60 hzlere inildiginde dell’e gore daha hizli olmasi gozukuyor. Onun disinda dell bir tik daha iyi gibi. Dell 22 bin civarinda lg de 24 civarinda. Ikisinde de pesin fiyatina 6 taksit yapan firmalar mevcut. Almak isteyen arkadaşlara rehber olur diye yazdim.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,151
İsim
Kadir
Dell g3223q ve lg 32gr93u bu monitorden daha basarili. Hangi rakiplerinin onune koymuslar anlamadim tam olarak. 3 gundur monitor arastiriyorum gigbayte yi kafadan eledim. En son bu yazdigim iki monitör arasinda kaldim. He 15 bine alinabilir bir monitor fakat rakam 20 lere cikarsa benim yazdigim iki monitor cok daha basarili

M32U ya bakmışsınız bu monitör https://www.rtings.com/monitor/reviews/gigabyte/aorus-fi32u
ne kadar fark var bilmiyorum ama hepsi başarılı bence üst düzeyler

Burda zaten öne çıkan fiyat konusu yoksa bende mesela 32inç 2k 170hz ips monitörü 6k ya aldım fiyat bazen ağır basar :D
Oda çok iyi fiyattı hatta benim istediğim zaman gelmişti stoğu yine kaçırmıştım ama bununla kıyaslanamaz ikisi farklı segment kendi segmentinde daha iyisi gelmedi tabi bu black friday döneminde ikisinden birini alabilen iyi yaptı bence

Alan arkadaşlara hayırlı olsun

Blacdus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ziya Berkay Özdemir
M32U ya bakmışsınız bu monitör https://www.rtings.com/monitor/reviews/gigabyte/aorus-fi32u
ne kadar fark var bilmiyorum ama hepsi başarılı bence üst düzeyler

Oda çok iyi fiyattı hatta benim istediğim zaman gelmişti stoğu yine kaçırmıştım ama bununla kıyaslanamaz ikisi farklı segment kendi segmentinde daha iyisi gelmedi tabi bu black friday döneminde ikisinden birini alabilen iyi yaptı bence

Alan arkadaşlara hayırlı olsun
Evet m32u bi tik daha basarili gibi duruyor fi32u ya gore
Ama dedigin gibi hepsi ust duzey guzel monitorler. Hic biri uzmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,085
Üyeler
161,195
Son üye
turab44