Bana da öyle geliyor. Sadece 32 olması bir tık üzüyor. Keşke 28 olsaydı. Yakın mesafeden kullanacağım fps oyunlarında sıkıntı olacak muhtemelen. Artık ona da bir çözüm bulurum elbet.Yapabileceğin en iyi yatırım olmuş
InsallahBen itopyaya durumu izah eden bir mail atıp sadık bir müşterileri olarak kampanyanın tekrarını talep ettim. Belki gigabyte ile anlaşma sağlayıp, kampanyayı bir defaya mahsus tekrar edebilirler.
4k olduğu için 32 gayet iyiBana da öyle geliyor. Sadece 32 olması bir tık üzüyor. Keşke 28 olsaydı. Yakın mesafeden kullanacağım fps oyunlarında sıkıntı olacak muhtemelen. Artık ona da bir çözüm bulurum elbet.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Monitör geldi. Gerçekten çok büyük bi kutusu var. Akşam olsada denesem.
Dell g3223q ve lg 32gr93u bu monitorden daha basarili. Hangi rakiplerinin onune koymuslar anlamadim tam olarak. 3 gundur monitor arastiriyorum gigbayte yi kafadan eledim. En son bu yazdigim iki monitör arasinda kaldim. He 15 bine alinabilir bir monitor fakat rakam 20 lere cikarsa benim yazdigim iki monitor cok daha basariliRtings incelemesini okudum şimdi. Adamlar monitörü tüm rakiplerinin önüne koymuşlar neredeyse. Ama hakkında neden bu kadar az inceleme var çözemedim.
Daha önce de 4k monitör alıp, ekran kartım (3070ti) yetersiz olduğu için satmış olsam da kur bu haldeyken kaçırılamazdı. Artık ileride fırsat olduğunda en azından 3090 çözmek şart oldu. Konuyu açan ve faydalanmamızı sağlayan @thepublicman e çok teşekkürler.
Rtings incelemesi için ==> https://www.rtings.com/monitor/reviews/gigabyte/aorus-fi32u
Burda zaten öne çıkan fiyat konusu yoksa bende mesela 32inç 2k 170hz ips monitörü 6k ya aldım fiyat bazen ağır basarDell g3223q
Benim attigim monitorler 4k. Ben arkadasin mesajina istinaden attim zaten fiyat belirtmeksizin. Demis ya rtings rakiplerinin onune koymus diye. Oyle olmadigini belirttimBurda zaten öne çıkan fiyat konusu yoksa bende mesela 32inç 2k 170hz ips monitörü 6k ya aldım fiyat bazen ağır basar
Okey o konuda bir şey diyemem attığın monitörler zaten kaliteli.Benim attigim monitorler 4k. Ben arkadasin mesajina istinaden attim zaten fiyat belirtmeksizin. Demis ya rtings rakiplerinin onune koymus diye. Oyle olmadigini belirttim
Attığım linkte aşağıda birkaç monitör ile karşılatırmış. Oraya bakarsanız görürsünüz. O listede sadece acer nitro'yu bu monitörün önüne koymuşlar. Bu arada Dell g3223q zaten HDR600 olması sebebiyle bile gigabayte'dan daha iyi bir monitör.Benim attigim monitorler 4k. Ben arkadasin mesajina istinaden attim zaten fiyat belirtmeksizin. Demis ya rtings rakiplerinin onune koymus diye. Oyle olmadigini belirttim
Bende Dell g3223q ve lg 32gr93u arasinda kaldim. Sanirim tercihimi dellden yana kullanacagim. Lg nin tek artisi 60 hzlere inildiginde dell’e gore daha hizli olmasi gozukuyor. Onun disinda dell bir tik daha iyi gibi. Dell 22 bin civarinda lg de 24 civarinda. Ikisinde de pesin fiyatina 6 taksit yapan firmalar mevcut. Almak isteyen arkadaşlara rehber olur diye yazdim.Attığım linkte aşağıda birkaç monitör ile karşılatırmış. Oraya bakarsanız görürsünüz. O listede sadece acer nitro'yu bu monitörün önüne koymuşlar. Bu arada Dell g3223q zaten HDR600 olması sebebiyle bile gigabayte'dan daha iyi bir monitör.
M32U ya bakmışsınız bu monitör https://www.rtings.com/monitor/reviews/gigabyte/aorus-fi32uDell g3223q ve lg 32gr93u bu monitorden daha basarili. Hangi rakiplerinin onune koymuslar anlamadim tam olarak. 3 gundur monitor arastiriyorum gigbayte yi kafadan eledim. En son bu yazdigim iki monitör arasinda kaldim. He 15 bine alinabilir bir monitor fakat rakam 20 lere cikarsa benim yazdigim iki monitor cok daha basarili
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gigabyte M32U vs Dell G3223Q Side-by-Side Monitor Comparison
The Dell G3223Q and the Gigabyte M32U are both excellent 4k gaming monitors. They're very similar overall as they each have a 144Hz refresh rate, HDMI 2.1 bandwidth, and a quick response time, but the Gigabyte has a backlight strobing feature, which the Dell doesn't have. However, the Dell gets...www.rtings.com
Oda çok iyi fiyattı hatta benim istediğim zaman gelmişti stoğu yine kaçırmıştım ama bununla kıyaslanamaz ikisi farklı segment kendi segmentinde daha iyisi gelmedi tabi bu black friday döneminde ikisinden birini alabilen iyi yaptı benceBurda zaten öne çıkan fiyat konusu yoksa bende mesela 32inç 2k 170hz ips monitörü 6k ya aldım fiyat bazen ağır basar
Evet m32u bi tik daha basarili gibi duruyor fi32u ya goreM32U ya bakmışsınız bu monitör https://www.rtings.com/monitor/reviews/gigabyte/aorus-fi32u
ne kadar fark var bilmiyorum ama hepsi başarılı bence üst düzeyler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oda çok iyi fiyattı hatta benim istediğim zaman gelmişti stoğu yine kaçırmıştım ama bununla kıyaslanamaz ikisi farklı segment kendi segmentinde daha iyisi gelmedi tabi bu black friday döneminde ikisinden birini alabilen iyi yaptı bence
Alan arkadaşlara hayırlı olsun