Sabah stok gelirse tüm kaçıranları etiketleyip hatırlatacağım. 49 inc monitörde sonradan gelmişti stok, ben eni büyük ve markadan dolayı almadım onu.Sadece 1 gün foruma bakmadım. Ama bu kadar iyi bir monitörün bu fiyata kaçırmam beni üzdü.
Monitörü alırken bende elimdekileri satarım diyordum. Ama şuan biraz maymun iştahlılık, biraz çoklu monitörden vazgeçememekten acaba bu ikisi sağa ve sola dik çevirip yenisini ortaya mı koysam diyorumBen de diğer iki monitörü satacağım, uzun zamandır 4K arıyordum iyi denk geldi.
5. Monitörü aldım artık gerçekten maymun iştahlılık olacak satmazsam.Monitörü alırken bende elimdekileri satarım diyordum. Ama şuan biraz maymun iştahlılık, biraz çoklu monitörden vazgeçememekten acaba bu ikisi sağa ve sola dik çevirip yenisini ortaya mı koysam diyorum
Bekliyor olacağızSabah stok gelirse tüm kaçıranları etiketleyip hatırlatacağım. 49 inc monitörde sonradan gelmişti stok, ben eni büyük ve markadan dolayı almadım onu.
Beki de etiketle hocam. Hatta teli vereyim araSabah stok gelirse tüm kaçıranları etiketleyip hatırlatacağım. 49 inc monitörde sonradan gelmişti stok, ben eni büyük ve markadan dolayı almadım onu.
Hocam 49 inç hangi monitördü ve kaçaydı acaba?Sabah stok gelirse tüm kaçıranları etiketleyip hatırlatacağım. 49 inc monitörde sonradan gelmişti stok, ben eni büyük ve markadan dolayı almadım onu.
Hocam 49 inç hangi monitördü ve kaçaydı acaba?
Ara ara kontrol ediyorum stok yokBekleyen çok. @itopya.com