Bende çıkmadı. Ancak çok da dikkat kesilip bakmadım. Çünkü ekran zaten çok büyük ve normal kullanım sırasında benim onu görmem imkansız.
Bence itopya değişimde ayak sürterse bu şekildr kullanın derim. Zamanla görmeyeceksiniz bile.
Mecbur devam ederim çünkü ölü piksellisi bile o fiyata satılsa iyi derdim, hayırlısı belki ilerleyen dönemde piksel artar panel veya komple değişim kararı çıkar sanırım 3 adette değişim yapıyormuş aorus bilgi bekliyorum.
Mecbur devam ederim çünkü ölü piksellisi bile o fiyata satılsa iyi derdim, hayırlısı belki ilerleyen dönemde piksel artar panel veya komple değişim kararı çıkar sanırım 3 adette değişim yapıyormuş aorus bilgi bekliyorum.
hayır bir adet ölü piksel olsa dahi değiştirmek zorundalar, kaldı ki ürün ellerinde yoksa daha üst bir model ile değiştirmek zorundalar. ürünü servise gönderin değişim yapmazlarsa tüketici hakem heyetine gidin, mutlaka sıfır problemsiz ürün vermek zorundalar.
Bro bununla ilgili firmaların insiyatifine kalıyorsun. Örneğin ben yıllar önce samsung 4k monitor almıstım. 4 tane ölü piksel vardı. Teknik servisleriyle görüştüm o zaman bi sayı vermişti şimdi aklımda değil de işte atıyorum 10 tane ölü piksele kadar her hangi bir işlem yapmıyoruz. Ölü piksel sayısı 10 olunca gönderin bakalım demişlerdi. Sende 2 tane varsa geri gönderebilirler.
Sen yazmışsın zaten 3 adette değişim yapıyormuş diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar konu dışı gibi ama benimde dell g3223q monıtorum geldi. Monıtorle bırlıkte gelen hdmı kablo ıle bagladıgımda ayarlar bu sekilde. Bu ayarlarda sorun yok sanırım. 12 bit renk derinliği ve 144 hz destekliyor. Artı olarak hdr 600 ü de açabiliyorum. Bunun dısında monıtorle bırlıkte gelen dp kablosunu bagladıgım da ise yine 144 hz verıyor ama 10 bit destekliyor. Ben iki kablonunda 144 hz vermesine şaşırdım. Yani bu durumda gonderdıklerı hdmı 2.1, dp kabloda 1.4 sanırım. Bir kaç forumda okumustum yanında gonderdıklerı kablolar 144 hz desteklemıyor dıye ama bilgisi olan varmı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Enteresan olan şeyde monıtorun ozellıklerınde renk aralıgı ıcın 10 (8 bit+A-FRC) bit gozukuyor. Bende nasıl 12 bite çıktı bu anlamadım.