Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Gıgabyte Aorus Elite RX6750XT 8.999TL

Phanzox

80+ Silver

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,116
İsim
kilan embappe
Çok iyi lan. (Başlığa aorus elite olduğunu yaz)

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Kaçırmayın

SadeceSeyf

80+ Gold
Öncelikle fiyatın çok iyi olduğunu belirtmek isterim. Asus Rog ve bu modeller ikinci elde 6.7K arası oynuyor. Sıfır isteyene hayırlı olsun. Merak ederseniz bu fiyatta 12 ay garantisi kalmış 6900 XT alabilirsiniz

Phanzox

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zamlar gelmeden önceki son fırsatlar gibime geldi.
(Yatırım tavsiyesi değildir)

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Zamlar gelmeden önceki son fırsatlar gibime geldi.
(Yatırım tavsiyesi değildir)
Gerçekten çok güzel bir karta benziyor lakin, hepsiburada ya artık güvenmeyin bence. 2 kere hb satıcısından Asus ROG Strix Scope Deluxe NX TKL klavyesini aldım Abdullah Reis sayesinde. 2 side kullanılmış geldi. Kullanılmışı geçtim kutuyu açık göndermişler o kadar yüzsüzler. Bence bu kartlarda da alanlarda cw sorunu çıktı iade ettiler onu satmaya çalışıyorlar. Umarım alanlara temiz ve sıfır gelir ama zannetmiyorum.

Phanzox

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Artmış fiyatı maalesef alan birisi varsa hayırlı olsun.

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Gerçekten çok güzel bir karta benziyor lakin, hepsiburada ya artık güvenmeyin bence. 2 kere hb satıcısından Asus ROG Strix Scope Deluxe NX TKL klavyesini aldım Abdullah Reis sayesinde. 2 side kullanılmış geldi. Kullanılmışı geçtim kutuyu açık göndermişler o kadar yüzsüzler. Bence bu kartlarda da alanlarda cw sorunu çıktı iade ettiler onu satmaya çalışıyorlar. Umarım alanlara temiz ve sıfır gelir ama zannetmiyorum.
Nasıl oluyor o iş hocam sıfır göndermiyor lar mi

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Nasıl oluyor o iş hocam sıfır göndermiyor lar mi
Hepsiburada rezil bir firma olma yönünde ilerliyor. Tek artısı sorun olursa kapıdan ücretsiz teslim alıyorlar ondada aşağı ineceksin arabaya vereceksin 🤦‍♂️

2 tane klavye aldım 2 side açılmış geldi direkt kargoladim gönderdim üşenmedim. Foruma yazdım çoğunada farklı ürünlerde aynı muhabbeti yapmışlar. Yani iade edilen ürünleri indirim diye satıyorlar. Hiç güvenilir bir yer değil. Tabii ki bu benim şahsi fikrimde kimseyi etkilemesin.

rejisor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ünal can
Merhaba fiyat oldukça iyi görünüyor alan arkadaşlar siparişle ilgili bilgilendirme sağlayabilirmi

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Y K
Öncelikle fiyatın çok iyi olduğunu belirtmek isterim. Asus Rog ve bu modeller ikinci elde 6.7K arası oynuyor. Sıfır isteyene hayırlı olsun. Merak ederseniz bu fiyatta 12 ay garantisi kalmış 6900 XT alabilirsiniz
6900 xt de fena yaw

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Hepsiburada rezil bir firma olma yönünde ilerliyor. Tek artısı sorun olursa kapıdan ücretsiz teslim alıyorlar ondada aşağı ineceksin arabaya vereceksin 🤦‍♂️

2 tane klavye aldım 2 side açılmış geldi direkt kargoladim gönderdim üşenmedim. Foruma yazdım çoğunada farklı ürünlerde aynı muhabbeti yapmışlar. Yani iade edilen ürünleri indirim diye satıyorlar. Hiç güvenilir bir yer değil. Tabii ki bu benim şahsi fikrimde kimseyi etkilemesin.
Teşekür ederim bilgillendirdiginiz icin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende msi radeon rx 6750 xt mech 2x 12g oc var hocam bu ekran kartına OC yapmak istiyorum video vb bir şey var mı elinizde acaba

Top Bottom