Phanzox
80+ Silver
RX6700XT fiyatına üst seviye RX6750XT hemde satıcısı hepsiburda.Çökün.
Gerçekten çok güzel bir karta benziyor lakin, hepsiburada ya artık güvenmeyin bence. 2 kere hb satıcısından Asus ROG Strix Scope Deluxe NX TKL klavyesini aldım Abdullah Reis sayesinde. 2 side kullanılmış geldi. Kullanılmışı geçtim kutuyu açık göndermişler o kadar yüzsüzler. Bence bu kartlarda da alanlarda cw sorunu çıktı iade ettiler onu satmaya çalışıyorlar. Umarım alanlara temiz ve sıfır gelir ama zannetmiyorum.Zamlar gelmeden önceki son fırsatlar gibime geldi.
(Yatırım tavsiyesi değildir)
Nasıl oluyor o iş hocam sıfır göndermiyor lar miGerçekten çok güzel bir karta benziyor lakin, hepsiburada ya artık güvenmeyin bence. 2 kere hb satıcısından Asus ROG Strix Scope Deluxe NX TKL klavyesini aldım Abdullah Reis sayesinde. 2 side kullanılmış geldi. Kullanılmışı geçtim kutuyu açık göndermişler o kadar yüzsüzler. Bence bu kartlarda da alanlarda cw sorunu çıktı iade ettiler onu satmaya çalışıyorlar. Umarım alanlara temiz ve sıfır gelir ama zannetmiyorum.
Hepsiburada rezil bir firma olma yönünde ilerliyor. Tek artısı sorun olursa kapıdan ücretsiz teslim alıyorlar ondada aşağı ineceksin arabaya vereceksinNasıl oluyor o iş hocam sıfır göndermiyor lar mi
6900 xt de fena yawÖncelikle fiyatın çok iyi olduğunu belirtmek isterim. Asus Rog ve bu modeller ikinci elde 6.7K arası oynuyor. Sıfır isteyene hayırlı olsun. Merak ederseniz bu fiyatta 12 ay garantisi kalmış 6900 XT alabilirsiniz
Teşekür ederim bilgillendirdiginiz icinHepsiburada rezil bir firma olma yönünde ilerliyor. Tek artısı sorun olursa kapıdan ücretsiz teslim alıyorlar ondada aşağı ineceksin arabaya vereceksin
2 tane klavye aldım 2 side açılmış geldi direkt kargoladim gönderdim üşenmedim. Foruma yazdım çoğunada farklı ürünlerde aynı muhabbeti yapmışlar. Yani iade edilen ürünleri indirim diye satıyorlar. Hiç güvenilir bir yer değil. Tabii ki bu benim şahsi fikrimde kimseyi etkilemesin.
Bende msi radeon rx 6750 xt mech 2x 12g oc var hocam bu ekran kartına OC yapmak istiyorum video vb bir şey var mı elinizde acabaHepsiburada rezil bir firma olma yönünde ilerliyor. Tek artısı sorun olursa kapıdan ücretsiz teslim alıyorlar ondada aşağı ineceksin arabaya vereceksin
2 tane klavye aldım 2 side açılmış geldi direkt kargoladim gönderdim üşenmedim. Foruma yazdım çoğunada farklı ürünlerde aynı muhabbeti yapmışlar. Yani iade edilen ürünleri indirim diye satıyorlar. Hiç güvenilir bir yer değil. Tabii ki bu benim şahsi fikrimde kimseyi etkilemesin.