Neler Yeni

Öneri Gigabyte Aorus K1 ve Öneri

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berker Mısırlıoğlu
incehesapta bu klavye 600 tl. Cherry mx ve kaliteli bir yapıya sahip bu klavyeyi önerir misiniz ? Normalde Gamepower Ogre alacaktım ama bunu gördüm birazdaha fazla verip sağlam bir şey almak mantıklı gözüktü. Ek olarak xpg summoner vardı indirime girip 600'e düşerse o da çok güzel bir tercih benim için. Başka önerileriniz varsa onlara da açığım.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Alınabilir.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
incehesapta bu klavye 600 TL. Cherry mx ve kaliteli bir yapıya sahip bu klavyeyi önerir misiniz ? Normalde Gamepower Ogre alacaktım ama bunu gördüm birazdaha fazla verip sağlam bir şey almak mantıklı gözüktü. Ek olarak xpg summoner vardı indirime girip 600'e düşerse o da çok güzel bir tercih benim için. Başka önerileriniz varsa onlara da açığım.
Ben yeni aldım. :D Malzeme kalitesi iyidi. Alınabilir.
Şimdi iade ettim. Hasarlı geldi. Tekrar sipariş ettim. :D

Nyan_Chicken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Nyan_Chicken
600 tl ye cherry mx switch fiyatına göre baya iyi yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berker Mısırlıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel klavye gibi gözüküyor mx red switch'te mevcut alınır
600 TL ye cherry mx switch fiyatına göre baya iyi yani
Ben yeni aldım. :D Malzeme kalitesi iyidi. Alınabilir.
Şimdi iade ettim. Hasarlı geldi. Tekrar sipariş ettim. :D
sizce XPG summoner 600'tl civarına düşer mi o baya hoşuma gidiyor. bilek desteği, ses tekerleği falan benim için önemli. Ne düşünüyorsunuz ?

Nyan_Chicken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Nyan_Chicken
sizce XPG summoner 600'TL civarına düşer mi o baya hoşuma gidiyor. bilek desteği, ses tekerleği falan benim için önemli. Ne düşünüyorsunuz ?
Düşmez gibi e geliyor belki black friday de

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,575
İsim
Mert Metshi
incehesapta bu klavye 600 TL. Cherry mx ve kaliteli bir yapıya sahip bu klavyeyi önerir misiniz ? Normalde Gamepower Ogre alacaktım ama bunu gördüm birazdaha fazla verip sağlam bir şey almak mantıklı gözüktü. Ek olarak xpg summoner vardı indirime girip 600'e düşerse o da çok güzel bir tercih benim için. Başka önerileriniz varsa onlara da açığım.
biz bu hayata yaşanılanları izlemeye gelmişiz bee :cry:

Top Bottom