variares d d
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
knka banaŞu markayı kullanıyorum kalitelidir:
Pullsar ice dragon termal pad.
maketbıçağı ile keseceksin şeritten.knka bana
80x40x2mm 1 adet
80x40x3mm 1 adet
1mm, 1,5mm
lazim bunlari nasil ayarlicam daha once hic teraml ped almadim da degistirmedim de bilmiyorum da yardimci olur musun
Bu kartlar 300w üzeri güç tüketiyor ve sıcaklıklarıyla uğraşmak gerçekten zor. Termal pedleri bu kartlar için mantıklı bulmuyorum, minning çıkması kart var şu an elimde pedleri vs kurumuş ve kötü durumdaydı çok sıcak çalışıyordu. Termal ped yerine bakır ped aldım internetten ve karta uyguladım şu an sıcaklık anlamında çok fark oldu tavsiye ederim.baslikda belirttigim ekran kartini kullanuyorum termal pad onerisi ve link atabilecek varmi
bakir daha cok isinmaz mi kralBu kartlar 300w üzeri güç tüketiyor ve sıcaklıklarıyla uğraşmak gerçekten zor. Termal pedleri bu kartlar için mantıklı bulmuyorum, minning çıkması kart var şu an elimde pedleri vs kurumuş ve kötü durumdaydı çok sıcak çalışıyordu. Termal ped yerine bakır ped aldım internetten ve karta uyguladım şu an sıcaklık anlamında çok fark oldu tavsiye ederim.
Hayır iletkenliği daha fazla olduğu için daha serin çalışır, internetten araştırabilirsin dediğim işlemi ve farklarını.bakir daha cok isinmaz mi kral