Gi̇gabyte Aorus Servi̇s, Tekni̇k Destek

GIGABYTE TÜRKİYE Call Center +90 212 288 52 96
Burdan bilgi alabilirsin internette buldum numarayı.

Ben İtopyadan çok ürün alıyorum ve bir kaç defa teknik servis tecrübem oldu. Şunu söyleyim Gigabyte ürünleri kadar hızlı sonuçlanan ürün yok. Benim şansıma hep sıkıntılı bir ürün geliyor, servise gönderiyorum. Gigabyte monitörüm de ölü piksel vardı. Gönderdim ve 3 gün sürdü. Diğer gönderdiğim ürünler en aşağı 1 ay

Ben İtopyadan çok ürün alıyorum ve bir kaç defa teknik servis tecrübem oldu. Şunu söyleyim Gigabyte ürünleri kadar hızlı sonuçlanan ürün yok. Benim şansıma hep sıkıntılı bir ürün geliyor, servise gönderiyorum. Gigabyte monitörüm de ölü piksel vardı. Gönderdim ve 3 gün sürdü. Diğer gönderdiğim ürünler en aşağı 1 ay
3 gün çok iddalı bi süre inşallah dediğiniz gibidir.

Gigabyte'ın ölü piksel politikası nasıl? Nasıl çözüm sağladılar?

3 gün çok iddalı bi süre inşallah dediğiniz gibidir.
1652643251525.png

O 3 günü bana illallah ettirdiler. Şu aparat 1,5 aydır servisteydi anca sonuçlandı. Ama o dediğim 3 gün mevzusu arayıp ürünün arıza tespiti sağlandı, para iadesi mi değişim mi istiyorsunuz diye sordular. Para iadesi dedim. 1 hafta sonra bankaya yattı para

Geri