peki ramin ve soğutucunun rgblerini nasıl kontrol edebilirimhayır argb yok bu anakartta
niye kahkaha işareti attın la banaRAM'lerin RGB ışıklarını iCUE'dan kontrol edeceksin, kasan ne bilmiyorum ama o anakartta RGB veya ARGB girişi yok o anakartta, o yüzden kasadaki ışıkları kontrol edemezsin.
Anakartta CPU_LED girişi var ama sadece 7 renk destekliyor, stabil de çalışmıyor zaten, o yüzden kasadaki ışıkları kontrol etmeyi unut.
Hadi kasadaki ışıklar Eyvallah da RAM ışıkları için de mi ARGB/RGB olması gerekiyor?niye kahkaha işareti attın la bana![]()
teşekkürler zatan kasa alırsam kumaddalı falan alırım zaten remleri kontrol etsem yeterRAM'lerin RGB ışıklarını iCUE'dan kontrol edeceksin, kasan ne bilmiyorum ama o anakartta RGB veya ARGB girişi yok o anakartta, o yüzden kasadaki ışıkları kontrol edemezsin.
Anakartta CPU_LED girişi var ama sadece 7 renk destekliyor, stabil de çalışmıyor zaten, o yüzden kasadaki ışıkları kontrol etmeyi unut.
bilmiyodum o yüzdenHadi kasadaki ışıklar Eyvallah da RAM ışıkları için de mi ARGB/RGB olması gerekiyor?Onu niye cevaplamadın ona güldüm
.
Soğutucunun marka modeli nedir?peki sıvı soğutmanın işlemcini,n işıklarını9 nasıl kontrol ederim
işlemcinin ışığımı varteşekkürler zatan kasa alırsam kumaddalı falan alırım zaten remleri kontrol etsem yeter
peki sıvı soğutmanın işlemcini,n işıklarını9 nasıl kontrol ederim