Gigabyte B450 S2H ışık kontrolü

Talhas85

80+
Reaksiyon skoru
71
merhabalar ben Gigabyte B450 S2H alıcam ve ram olarakta corseir vengeance rgb ram alıcam peki ramin rgb lerini kontrol edebilirmiyim bu anakartla ve ışıklı kasa ve işlemci soğutucunun ışıklarını kontrol edebilirmiyim program ile

hayır argb yok bu anakartta

RAM'lerin RGB ışıklarını iCUE'dan kontrol edeceksin, kasan ne bilmiyorum ama o anakartta RGB veya ARGB girişi yok o anakartta, o yüzden kasadaki ışıkları kontrol edemezsin.
Anakartta CPU_LED girişi var ama sadece 7 renk destekliyor, stabil de çalışmıyor zaten, o yüzden kasadaki ışıkları kontrol etmeyi unut.

RAM'lerin RGB ışıklarını iCUE'dan kontrol edeceksin, kasan ne bilmiyorum ama o anakartta RGB veya ARGB girişi yok o anakartta, o yüzden kasadaki ışıkları kontrol edemezsin.
Anakartta CPU_LED girişi var ama sadece 7 renk destekliyor, stabil de çalışmıyor zaten, o yüzden kasadaki ışıkları kontrol etmeyi unut.
niye kahkaha işareti attın la bana :D

teşekkürler zatan kasa alırsam kumaddalı falan alırım zaten remleri kontrol etsem yeter
peki sıvı soğutmanın işlemcini,n işıklarını9 nasıl kontrol ederim

teşekkürler zatan kasa alırsam kumaddalı falan alırım zaten remleri kontrol etsem yeter
peki sıvı soğutmanın işlemcini,n işıklarını9 nasıl kontrol ederim
işlemcinin ışığımı var :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,817
Üyeler
190,979
Son üye
cdc1907
Geri