Neler Yeni

GİGABYTE B450M S2H ARGB DESTEKLİYORMU

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Farketmez hocam
Valla 650 ₺ civarı pek yok. Hem size RGB değil ARGB lazım. Değil mi?
O kişinin eline ulaşsa da test etse :) Kargoda şuan hocam. Sistem tam anlamıyla elime geçince de 2 gün test yapıp deneyimlerimi paylaşacağım , bir rehber-inceleme konusu açacağım.
İnşallah İnşallah. Rehber-inceleme konusu RGB ile mi ilgili yoksa başka rehber falan mı?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

İnşallah İnşallah. Rehber-inceleme konusu RGB ile mi ilgili yoksa başka rehber falan mı?
R5 3600 sıcaklık sorunlarından , ekran kartı incelemesinden tut RGB'ye kadar kapsamlı bir inceleme olacak. Bölüm bölüm yayınlamayı düşünüyorum :) Sırf sizin için de bunu yapıyorum.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
R5 3600 sıcaklık sorunlarından , ekran kartı incelemesinden tut RGB'ye kadar kapsamlı bir inceleme olacak. Bölüm bölüm yayınlamayı düşünüyorum :) Sırf sizin için de bunu yapıyorum.
Eyvallah. Benim de aklımda RGB rehberi de var da size dediğim o RGB şeysinden bi' parça almama izin verirsiniz herhalde? Değil mi? :D

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Eyvallah. Benim de aklımda RGB rehberi de var da size dediğim o RGB şeysinden bi' parça almama izin verirsiniz herhalde? Değil mi? :D
Screenshot_20200604-040250.jpg

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
B450M S2H modelini kullanıyorum . Kasama ARGB controller + 6 Adet ARGB fan aldım . Derdim tasam yok . ARGB varken RGB tipsiz oluyor.
Çok iyi. Ah o kontrolcü değil de yazılımla kontrol etme olsaydı çok ama çok iyi olurdu.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat

RGB de olur hocam.Şimdi kasa olarak icue 220t planlıyorum.Rhb olamayacakmı:cry:

Çok iyi. Ah o kontrolcü değil de yazılımla kontrol etme olsaydı çok ama çok iyi olurdu.
Öyle de 150 TL gibi bir fiyata 3 Tane ARGB Fan + Controller + Kumanda geldi (DarkFlash CF8 Pro) . 1 tane de 170 TL ye Dark Aura ARGB kit aldım o da 3 fan + controller+kumanda şeklinde. Anlayacağın ucuza geldi , soğutma tarafında işime yaradı.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
S2H'ye bir türlü alışamadım, malzemesi ASUS, MSI'a göre dandik. Diğer anakartlar 3.1 iken bunda portlar 2.0 ile dolu. Ses yongası ethernet olayları falan diğerlerine göre dandik. RGB olayı var ama yok, tek artısı mosfet soğutucusu bu fiyata fakat o da zaten en düşük seviye ha var ha yok. Boşta sıcaklıklara etki etmiyor. O.C yaparken de ne kadar yardımcı olur bilemem. Mosfet olmadan 4.1 GHZ 68-69 derece alıyorum oyunlarda.

S2H'ye bir türlü alışamadım, malzemesi Asus, MSI'a göre dandik. Diğer anakartlar 3.1 iken bunda portlar 2.0 ile dolu. Ses yongası ethernet olayları falan diğerlerine göre dandik. RGB olayı var ama yok, tek artısı mosfet soğutucusu bu fiyata fakat o da zaten en düşük seviye ha var ha yok. Boşta sıcaklıklara etki etmiyor. O.C yaparken de ne kadar yardımcı olur bilemem. Mosfet olmadan 4.1 GHZ 68-69 derece alıyorum oyunlarda.
Piyasa da bulabileceğin en ucuz B450 kart olunca mecbur alıyorsun. Albenisi lazım değil :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
RGB de olur hocam.Şimdi kasa olarak icue 220t planlıyorum.Rhb olamayacakmı:cry:
Yok o konu bambaşka. iCUE yazan kasalar adı üstünde iCUE yazılımı ile kontrol ediliyor. Bu nasıl oluyor söyleyeyim; Corsair'in iCUE kasalarında bir ARGB kontrolcü var (iCUE 220T RGB diye geçiyor ismi ama aslında ARGB), bu kontrolcüyü anakartın RGB veya ARGB girişlerine değil ön USB 2.0 portlarından birine takıyorsunuz. Bu sayede kontrolcü dijital olarak raporlanabiliyor USB üzerinden. Böyle olunca da iCUE yazılımından dilediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Eğer iCUE 220T alacaksanız direkt alın, sırf bu özelliği yüzünden bile alınır, en azından ben alırdım :D.
Öyle de 150 TL gibi bir fiyata 3 Tane ARGB Fan + Controller + Kumanda 150TL ye geldi (DarkFlash CF8 Pro) . 1 tane de 170 TL ye Dark Aura ARGB kit aldım o da 3 fan + controller+kumanda şeklinde. Anlayacağın ucuza geldi , soğutma tarafında işime yaradı.
O da iyi tabii ki ancak bana göre Software Forever :D. Güle güle kullanın bu arada.
S2H'ye bir türlü alışamadım, malzemesi Asus, MSI'a göre dandik. Diğer anakartlar 3.1 iken bunda portlar 2.0 ile dolu. RGB olayı var güya ama yok, tek artısı mosfet soğutucusu bu fiyata fakat o da zaten en düşük seviye ha var ha yok. Boşta sıcaklıklara etki etmiyor. O.C yaparken de ne kadar yardımcı olur bilemem. Mosfetsiz anakart ile 4.1 GHZ 68-69 derece alıyorum oyunlarda.
O konu çok göreceli hocam ya, ne diyeceğimi bilemiyorum bu konu hakkında, siz de haklısınız. Artık yavaş yavaş B550 chipsetli anakartları önereceğimiz için çok kafama takmıyorum ne yalan söyleyeyim :D.

Yok o konu bambaşka. iCUE yazan kasalar adı üstünde iCUE yazılımı ile kontrol ediliyor. Bu nasıl oluyor söyleyeyim; Corsair'in iCUE kasalarında bir ARGB kontrolcü var (iCUE 220T RGB diye geçiyor ismi ama aslında ARGB), bu kontrolcüyü anakartın RGB veya ARGB girişlerine değil ön USB 2.0 portlarından birine takıyorsunuz. Bu sayede kontrolcü dijital olarak raporlanabiliyor USB üzerinden. Böyle olunca da iCUE yazılımından dilediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Eğer iCUE 220T alacaksanız direkt alın, sırf bu özelliği yüzünden bile alınır, en azından ben alırdım :D.

O da iyi tabii ki ancak bana göre Software Forever :D. Güle güle kullanın bu arada.

O konu çok göreceli hocam ya, ne diyeceğimi bilemiyorum bu konu hakkında, siz de haklısınız. Artık yavaş yavaş B550 chipsetli anakartları önereceğimiz için çok kafama takmıyorum ne yalan söyleyeyim :D.
teşekkür ederim . Kasamın ön tarafı tamamen Mesh yapıda olsa sıcaklık değerlerim şu sıcak günlerde de mükemmel olacak ama buna da şükür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,556
Üyeler
161,089
Son üye
adnglr
Top Bottom