Neler Yeni

gigabyte b450m s2h bios update

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
arkadaşlar bu anakartı aldım. ryzen 5000 serisi bir işlemci ile kullanacağım merak ettiğim şeyler var.
1)bu anakart 5.nesil amd işlemcileri destekler mi?

2) anakartın bios flashback özelliği var mı? servise göndermem vs. mi gerek

3) bu anakart ile overclock yapabilir miyim? yaparsam ne kadar yaparım.
yardımcı olursanız sevinirim

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
1)Bios update yaparsan destekler.
2)Bios flashback özelliği yok.5.nesil işlemci takmak için eski nesil bir ryzen işlemci takıp bios update yapman lazım
3)Oc yapabilirsin ne kadar yapabileceğin senin donanımlarına bağlı.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1)Bios update yaparsan destekler.
2)Bios flashback özelliği yok.5.nesil işlemci takmak için eski nesil bir ryzen işlemci takıp bios update yapman lazım
3)Oc yapabilirsin ne kadar yapabileceğin senin donanımlarına bağlı.
hocam elimde öyle bir işlemci yok internetten aldığım içinde götürüp yaptırma gibi bir şansımda yok. benim durumumda ne önerirsiniz.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Eski nesil bir işlemci bir arkadaşından vb alıp BIOS update yaparsan rahatça kullanırsın. OC gelirsek soğutucun yeterli ve OC hakkında bilgin varsa yapabilirsin.

Erimtan

80+ Bronze
Eğer arkadaşdan falan 3. Nesil ve altı bir işlemci bulamıyorsan bilgisayarcıya götürüp yaptırman gerekicek gibi gözüküyor.
hocam elimde öyle bir işlemci yok internetten aldığım içinde götürüp yaptırma gibi bir şansımda yok. benim durumumda ne önerirsiniz.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Tanıdıklardan işlemci bulmaya çalışısın yoksa bir bilgisayarcıya götürün o halleder.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer arkadaşdan falan 3. Nesil ve altı bir işlemci bulamıyorsan bilgisayarcıya götürüp yaptırman gerekicek gibi gözüküyor.
hocam peki bu bütçelerde bios flashback özelliği olan bir anakart öneriniz var mı? mahalle bilgisayarcısı anakartı götürmek istediğim en son yer başka nerde yaparlar bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Erimtan

80+ Bronze
hocam peki bu bütçelerde bios flashback özelliği olan bir anakart öneriniz var mı? mahalle bilgisayarcısı anakartı götürmek istediğim en son yer başka nerde yaparlar bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Uygun fiyatlı bulabildiğim bu var şuan.

Top Bottom