Knk bütçe belirt 1000tllik de ram var 300lük deiyi günler arkadaşlar şuan bu anakartımda 2x8 olmak üzere 16 gb RAM mevcut ama bunları cıkarıp 16 x 16 yani 32 gb yapmak istiyorum hangi ramleri tavsiye edersiniz yardımcı olursanız cok sevinirm
bütçe sorun değilKnk bütçe belirt 1000tllik de RAM var 300lük de
Knk bu çok sağlam ram bütçe sınırı yok dedin buyur albütçe sorun değil
corsair vegaunce vs olan nasıldır sizce
o da iyidir corsair ın ürünleri gayet iyiCorsair vegaunce vs olan nasıldır sizce
seninde varmı tavsiye bundan başkanKnk bu çok sağlam RAM bütçe sınırı yok dedin buyur al
Reis ben yazın alacağım ama bu ramler ömür boyu garantili yani sıkıntı çıkmaz hyperx güzel markadırseninde varmı tavsiye bundan başkan
DDR değerleri cl değerleri ve mhz si aynı olsun sorun çıkarmaz@crazyboy40 @ramazannn361 Peki beyler 16 + 8 gb RAM taksam nasıl olur sıkıntı cıkarır mı performansta 8 gb olan ramim Corsair vengaunce 8 gb 3000mhz
tamamdır teşkkür ederim tekrar rahatsız edicem ama şimdi gigabyte b450m s2h da ram slotu 2 adet diyolar ama ben cpu z den baktıgımda 4 adet gözüküyorDDR değerleri cl değerleri ve mhz si aynı olsun sorun çıkarmaz
Knk 4lü modeli var 2li modeli var seninki hangisi öğrentamamdır teşkkür ederim tekrar rahatsız edicem ama şimdi Gigabyte b450m s2h da RAM slotu 2 adet diyolar ama ben CPU z den baktıgımda 4 adet gözüküyor