Neler Yeni

Çözüldü✓ Gigabyte B450M S2H V2 Anakarta M2 SSD Dönüştürücü Tavsiyesi

sezaresen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Sezar Esen
Instagram
sezaresen
Twitter
sezaresen
Facebook
sezaresen
Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim anakartıma şu anda 250 GB boyutunda m2 SSD takılı. Diğer sata girişlerimin hepsi dolu onlarda da HDD var. Yeni bir m2 SSD aldım 1 TB boyutunda. Yeni aldığım m2 SSD'yi anakartın üzerinde olan m2 yuvasına takacağım. 250 GB olan m2 SSD'yi de yine kullanmak istiyorum. Biraz araştırdım Pcıe x1 yuvasına takılan m2 SSD dönüştürücüler varmış. Hangisini almam lazım ve ne kadar hız alabilirim dönüştürücüyle bilgisi olan arkadaşlarım bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Bir de dönüştürücü kullanmak sağlıklı mı herhangi bir sorun çıkartır mı? Teşekkür ederim.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim anakartıma şu anda 250 GB boyutunda m2 SSD takılı. Diğer sata girişlerimin hepsi dolu onlarda da HDD var. Yeni bir m2 SSD aldım 1 TB boyutunda. Yeni aldığım m2 SSD'yi anakartın üzerinde olan m2 yuvasına takacağım. 250 GB olan m2 SSD'yi de yine kullanmak istiyorum. Biraz araştırdım Pcıe x1 yuvasına takılan m2 SSD dönüştürücüler varmış. Hangisini almam lazım ve ne kadar hız alabilirim dönüştürücüyle bilgisi olan arkadaşlarım bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Bir de dönüştürücü kullanmak sağlıklı mı herhangi bir sorun çıkartır mı? Teşekkür ederim.
Bu ürünün yorumları olumlu siz de bir bakın

sezaresen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Sezar Esen
Instagram
sezaresen
Twitter
sezaresen
Facebook
sezaresen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim ürünün yorumlarını okudum genel olarak tavsiye ediliyor. Merak ettiğim bir şey var bu ürün benim anakartıma uygun mudur?
Uyumludur, ekran kartının altındaki girişe takacaksınız. Zaten anlarsınız ilk görüşte. Gerçi anakartınızda üstte de takma yeri var ama, takacağınız bu dönüştürücü NVME girişini engelleyebilir.

Çok teşekkür ederim yardımınız için, ürünü alıyorum o zaman.
Ürünü daha önce kullanmadım, kullanan arkadaş varsa onunda yorumunu bekleyin derim. Ne olur ne olmaz, sorun falan çıkartırsa uğraştırır sizi. Ürün ile alakalı yeni bir konu açmanız daha iyi olur.

sezaresen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Sezar Esen
Instagram
sezaresen
Twitter
sezaresen
Facebook
sezaresen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünü daha önce kullanmadım, kullanan arkadaş varsa onunda yorumunu bekleyin derim. Ne olur ne olmaz, sorun falan çıkartırsa uğraştırır sizi. Ürün ile alakalı yeni bir konu açmanız daha iyi olur.
Tamamdır çok teşekkür ederim

sezaresen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Sezar Esen
Instagram
sezaresen
Twitter
sezaresen