M2 SSD yi sata ya dönüştürücü önerisi

Reaksiyon skoru
103
Elimde 512 M2 SSD var ben bunu sata dönüştürücü ile anakartima bağlasam yeni bir M2 SSD alsam diyorum dönüştucu de ne kadar hız alırım ve bağlantısi zor mu dönüştürücü önerir misiniz
Anakartim MSI b450m-a pro max

Not X1 yuvasına takamiyorum ekran kartının hemen altında kaldığı için

Son düzenleme:
Ben de yeni sipariş verdim fakat ben x1 slotuna takıcam. Sen hangi yuvayı kullanıcaksın ?

Sata dönüştürücü ile 500MB okuma ve yazma alırsın.

Elimde 512 M2 SSD var ben bunu sata dönüştürücü ile anakartima bağlasam yeni bir M2 SSD alsam diyorum dönüştucu de ne kadar hız alırım ve bağlantısi zor mu
Anakartim MSI b450m-a pro max

Not X1 yuvasına takamiyorum ekran kartının hemen altında kaldığı için
Neden yeni m2 almak istiyorsun depolamasa direk sata ssd alsana.

yeri gelir ana kullandığı ssd bozulur ya da anakart değiştirir fazladan m2 slotu olduğunda daha hızlı verim alabilir çünkü gayet basit mantık.

Ben de yeni sipariş verdim fakat ben x1 slotuna takıcam. Sen hangi yuvayı kullanıcaksın ?
Bende X1 i kullanacaktim ama ekran kartım X1 slotunun üstüne geliyor takılmıyor sata ya çevirmem lazim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elimdeki SSD nin hızı düşük dram yok 1 TB dramli yüksek hızlı SSD alacağım elindekini de sataya çevirip kullanmak istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yeri gelir ana kullandığı ssd bozulur ya da anakart değiştirir fazladan m2 slotu olduğunda daha hızlı verim alabilir çünkü gayet basit mantık.
Anakarti da değiştirmeyi düşündüm ama maliyeti artacak o yüzden dediğiniz gibi 2 M2 SSD elimde olması daha iyi ilerde değiştirirsen anakarti ikisini de kullanırım

Geri