Neler Yeni

Çözüldü✓ Gigabyte b450m s2h ve ryzen 5 5600

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Oktar
Herkese selam, ben normalde bu anakart ile Ryzen 5 1600af kullaniyordum herhangi bir sıkıntım yoktu ancak yükseltme amaçlı ryzen 5 5600 aldım ve monteledim sıkıntısız bir şekilde ancak şu anda bilgisayar çalışsa da mouse ve klavyeye kadar güç geliyor olsa da monitöre görüntü alamıyorum sebebi sizce ne olabilir yardımcı olabilir misiniz? (anakart normalde 5.nesil işlemcileri desteklemiyor ancak bios güncellemesi ile desteklediğini görüp bu sabah bios güncellemesini de yaptım.)

Bünyamina

80+ Platinum
Herkese selam, ben normalde bu anakart ile Ryzen 5 1600af kullaniyordum herhangi bir sıkıntım yoktu ancak yükseltme amaçlı ryzen 5 5600 aldım ve monteledim sıkıntısız bir şekilde ancak şu anda bilgisayar çalışsa da mouse ve klavyeye kadar güç geliyor olsa da monitöre görüntü alamıyorum sebebi sizce ne olabilir yardımcı olabilir misiniz? (anakart normalde 5.nesil işlemcileri desteklemiyor ancak bios güncellemesi ile desteklediğini görüp bu sabah bios güncellemesini de yaptım.)
Eski işlemcini takınca alıyor musun peki ?
Evet bende 2600 den geçtim 5600x e. O anakarta sahibim. Ben güncellemeden takmıştım. Güncellediğimde görüntü aldım.
Tabi bunu 2-3 yıl önce yaptım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Oktar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski işlemcini takınca alıyor musun peki ?
Evet bende 2600 den geçtim 5600x e. O anakarta sahibim. Ben güncellemeden takmıştım. Güncellediğimde görüntü aldım.
Tabi bunu 2-3 yıl önce yaptım.
Eski işlemcim ile bi deneme yapamadım çünkü pini kırıldı çıkarırken soğutucuyla birlikte geldi kilidi kaldırmadan yani eski işlemci ile deneme yapma şansım maalesef yok

Bünyamina

80+ Platinum
Eski işlemcim ile bi deneme yapamadım çünkü pini kırıldı çıkarırken soğutucuyla birlikte geldi kilidi kaldırmadan yani eski işlemci ile deneme yapma şansım maalesef yok
Tüh ya. Sağlık olsun. Acaba sokete hasar verdi mi ? 5600 pinleri sağlam mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Oktar
Tüh ya. Sağlık olsun. Acaba sokete hasar verdi mi ? 5600 pinleri sağlam mı ?
pinlerden 2 tanesine ufak bi yamulma oldu ilk takmamdan sonra onu duzelttim ve düzeltmemin sonrasında görüntü geldi herhangi bi sorun olmadi ama kapanip acilinca bir daha görüntü alamadım maalesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Oktar
Sorunu basit bir şekilde çözdüm bununla ilgili çok ayrıntılı bir açıklama yapamayacağım maalesef ancak bios pilini söküp bios icinde bir sıkıntı olup olmadığına bakmak istedim ve sonuç olarak evet sorunum çözüldü pili çıkarıp çalıştırdığımda sorunsuz bir şekilde geldi bilgisayara ekran yardımcı olmaya çalışan Bünyamina dostuma çok teşekkürlerimi iletirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,123
Üyeler
172,786
Son üye
grizman
Top Bottom