Gigabyte ile alakalı RGB'li bir şey var mı sistemde? Yoksa kurmana gerek yok. BIOS'u en son sürüme güncelle. AMD'nin sitesinden B550 Chipset sürücünü indirip kurman yeterlidir.driver, bios, utility kısımları var. Driver ve bios biliyorum ama utility kısmında da yeni sürüm var o nedir ve nasıl yapılır bilen arkadaşlar beni bilgilendirebilirler mi acaba?
ekran kartım renk renk yanıyor. gigabyte Aorus 3070ti kullanıyorumGigabyte ile alakalı RGB'li bir şey var mı sistemde? Yoksa kurmana gerek yok. BIOS'u en son sürüme güncelle. AMD'nin sitesinden B550 Chipset sürücünü indirip kurman yeterlidir.
O zaman yükleyebilirsin hocam. Yanlışım yoksa ekran kartının rengini o programdan kontrol edebiliyorsun.ekran kartım renk renk yanıyor. gigabyte Aorus 3070ti kullanıyorum
Teşekkür ederim Peki bunu da mı bios günceller gibi flash belleğe atıp yapacağım?O zaman yükleyebilirsin hocam. Yanlışım yoksa ekran kartının rengini o programdan kontrol edebiliyorsun.
Önemli değil. Yok direkt indirip kuracaksın hocam.Teşekkür ederim Peki bunu da mı bios günceller gibi flash belleğe atıp yapacağım?
Teşekkür ederim yardım için. İyi akşamlar diliyorumÖnemli değil. Yok direkt indirip kuracaksın hocam.