Gigabyte B650M GAMING X AX Anakart BIOS ve Windows Kurulum Sorunu

pozalba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
627
Arkadaşlar Merhaba,

Gigabyte B650M GAMING X AX Anakart ile BIOS Update ve Windows kurulum sorunu yaşamaktayım.
Devamlı BIOS ekranında beklemede kalıyor , Gigabyte anakartlarda sıkça yaşanan bir durummuş netteki paylaşımlardan gördüğüm kadarıyla
yardımcı olabilecek var mıdır şimdiden çok teşekkürler.

Ekler

• WhatsApp Image 2023-01-02 at 11.47.15.jpeg
    WhatsApp Image 2023-01-02 at 11.47.15.jpeg
    1.5 MB · Hit: 82
Servise gondermıstım onlar bıos guncelleyıp gerı gondermıslerdı
Bende servise gönderdim herhangi bir sorun yok diyip gönderdiler tekrar kurduğumda sistemi sorun çözüldüğünü fark ettim fakat şöyle bir durumla karşılaştım sistem ilk kurulduğunda wifi driveri yüklemeden antenleri taktığımda görüntü gelmiyordu driverleri kurup antenleri taktığımda herhangi bir sorun kalmadı çok saçma ama evet bu gerçek bişey daha öğrendik.

Bende servise gönderdim herhangi bir sorun yok diyip gönderdiler tekrar kurduğumda sistemi sorun çözüldüğünü fark ettim fakat şöyle bir durumla karşılaştım sistem ilk kurulduğunda wifi driveri yüklemeden antenleri taktığımda görüntü gelmiyordu driverleri kurup antenleri taktığımda herhangi bir sorun kalmadı çok saçma ama evet bu gerçek bişey daha öğrendik.
doğrudur hocam benim olay baya eski yani tam olarak neler yasandı hatırlamıyorum bu board tan sonra belki 4-5 farklı board daha kullandım o nedenle tam olarak sonrasını hatırlayamıyorum

Geri