🔥İndirim Gigabyte B660 Gaming X DDR4 Anakart 2615 TL

150 euro sınırını geçiyor. denesem mi denemesem mi bilemedim çok hoşuma gitti duruşu . özellikleri de yetiyor bana
Ben iki ürün alıp deniyorum şansımı sen de dene nasıl olsa amazon relaks :D

Asus sağlam kullanışlı neden almasın peki Asus onu da söyle
Neresi sağlam? B550-F kullandım da ondan soruyorum şuan 500 lira ucuza aldığım B550 Gaming Edge Wifi' a göre ne avantajı var mesela? Ekstrem dandik çipset soğutucusu mu sağlam? RAM OC yapmayı engelleyen sorunu mu sağlam? B450M S2H' da yaptığım OC ayarlarının B550-F' de çalışmaması mı sağlam? 100 saatte inen, yanlış kurduğunda da silsen dahi geri yüklenmeyen ve sistemde artıklarını bırakan yazılımı mı güzel? Tam olarak neresi sağlam ki? MSI' dan ne farkı var? Ne diye ASUS alıyım hemde 3 kuruş pardon 1000 tl falan fazlasına

Neresi sağlam? B550-F kullandım da ondan soruyorum şuan 500 lira ucuza aldığım B550 Gaming Edge Wifi' a göre ne avantajı var mesela

Ona bakarsan düşük profil an

Neresi sağlam? B550-F kullandım da ondan soruyorum şuan 500 lira ucuza aldığım B550 Gaming Edge Wifi' a göre ne avantajı var mesela? Ekstrem dandik çipset soğutucusu mu sağlam? RAM OC yapmayı engelleyen sorunu mu sağlam? B450M S2H' da yaptığım OC ayarlarının B550-F' de çalışmaması mı sağlam? 100 saatte inen, yanlış kurduğunda da silsen dahi geri yüklenmeyen ve sistemde artıklarını bırakan yazılımı mı güzel? Tam olarak neresi sağlam ki? MSI' dan ne farkı var? Ne diye ASUS alıyım hemde 3 kuruş pardon 1000 TL falan fazlasına
Tm kardeşim sen haklısın

Beyler alan var mı bi sorun çıktı mı ? bende almayı düşünüyorum

Geri