RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,867
Komik işte. Niye ASUS alalım ki? Ne avantajı varmış?Gülünecek ne var söyleyin bizde gülelim
Komik işte. Niye ASUS alalım ki? Ne avantajı varmış?Gülünecek ne var söyleyin bizde gülelim
Ben iki ürün alıp deniyorum şansımı sen de dene nasıl olsa amazon relaks150 euro sınırını geçiyor. denesem mi denemesem mi bilemedim çok hoşuma gitti duruşu . özellikleri de yetiyor bana
Asus sağlam kullanışlı neden almasın peki Asus onu da söyleKomik işte. Niye ASUS alalım ki? Ne avantajı varmış?
Neresi sağlam? B550-F kullandım da ondan soruyorum şuan 500 lira ucuza aldığım B550 Gaming Edge Wifi' a göre ne avantajı var mesela? Ekstrem dandik çipset soğutucusu mu sağlam? RAM OC yapmayı engelleyen sorunu mu sağlam? B450M S2H' da yaptığım OC ayarlarının B550-F' de çalışmaması mı sağlam? 100 saatte inen, yanlış kurduğunda da silsen dahi geri yüklenmeyen ve sistemde artıklarını bırakan yazılımı mı güzel? Tam olarak neresi sağlam ki? MSI' dan ne farkı var? Ne diye ASUS alıyım hemde 3 kuruş pardon 1000 tl falan fazlasınaAsus sağlam kullanışlı neden almasın peki Asus onu da söyle
Neresi sağlam? B550-F kullandım da ondan soruyorum şuan 500 lira ucuza aldığım B550 Gaming Edge Wifi' a göre ne avantajı var mesela
Ona bakarsan düşük profil an
Tm kardeşim sen haklısınNeresi sağlam? B550-F kullandım da ondan soruyorum şuan 500 lira ucuza aldığım B550 Gaming Edge Wifi' a göre ne avantajı var mesela? Ekstrem dandik çipset soğutucusu mu sağlam? RAM OC yapmayı engelleyen sorunu mu sağlam? B450M S2H' da yaptığım OC ayarlarının B550-F' de çalışmaması mı sağlam? 100 saatte inen, yanlış kurduğunda da silsen dahi geri yüklenmeyen ve sistemde artıklarını bırakan yazılımı mı güzel? Tam olarak neresi sağlam ki? MSI' dan ne farkı var? Ne diye ASUS alıyım hemde 3 kuruş pardon 1000 TL falan fazlasına
Öyleyim. İyi Forumlar.Tm kardeşim sen haklısın
Tm öylesin tebriklerÖyleyim.
Düzelttim yazımı oldu mu idare eder diyeÖyleyim. İyi Forumlar.
OlmadıDüzelttim yazımı oldu mu idare eder diye
Anakartta msi tek geçerimKomik işte. Niye ASUS alalım ki? Ne avantajı varmış?