❌İndirim Bitti! GIGABYTE B860 DS3H WIFI6E Intel LGA1851 ATX ULTRA DURABLE Anakart 5.452,42TL

Kişisel tavsiyemdir, değmez, anakartınız fena değil, upgrade yapılacaksa 13700k(f) -14700k(f) - 13900k(f) - 14900k(f) daha mantıklı.

Bu karta düz (ksız) 285 ile sistem kurdum tam performansını veriyor. 285k yıda besler gibi geliyor vrmler.
bu anakart ile overlock yapılmıyor demi ?

bu anakart ile overlock yapılmıyor demi ?
epey de evet olarak işaretlenmiş. b serilerinde o.c. oluyor diye biliyorum
Ekran görüntüsü 2025-10-12 163449.webp

hocam indirim bitmiş heralde bende az önce ürünü satın aldım. birde bu ultra serisi işlemciler için hangi soğutma yeterli olur 240mm sıvı soğutma veya thermalrıght kule tipi soğutucu mu almak daha mantıklı bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

hocam indirim bitmiş heralde bende az önce ürünü satın aldım. birde bu ultra serisi işlemciler için hangi soğutma yeterli olur 240mm sıvı soğutma veya thermalrıght kule tipi soğutucu mu almak daha mantıklı bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Hocam ultra serilerinde nanometre düşük olduğu için ısı değerleri lga1700 işlemcilerine göre daha az , daha iyi olacaktır. Ultra 5 ile ultra 7 için konuşuyorum 240mm sıvı soğutma da , çift kule, fanli soğutucular da yeterli gelir. Ultra 9 serisi için de 360mm-420mm sıvı soğutma yeterli olacaktır

Son düzenleme:
Geri