🔥İndirim Gıgabyte C500 Panoramıc Stealth - 2499 Tl

Illidan

80+
Reaksiyon skoru
85
Gözden kaçmış sanırım, bu fiyata bedava. Üzerinde 4 adet ARGB fan ile geliyor 3 reverse, 1 düz.

2500 liraya piyasada zoko, revenge, gameline gibi markalar dolaşıyor hatta 2500 den de pahalılar.

Ayrıca kasa Deepcool CG580 in birebir aynısı haberiniz olsun.

Fiyatı yine güzel ama tanıtım videolarında gördüğüm kadarıyla böyle bir panoramic kasa için kablolama iyi denemez. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama ön tarafta bulunan 3 tane fanın kabloları, alttan ekran kartına dümdüz uzanan güç kablosu falan kasanın mantığına pek yakışmamış. Kasaya ihtiyacım var ama sırf bu sebeplerden dolayı almadım.

1778969383055.webp

1778969256433.webp

Dün fiyatı daha iyiydi ama şu haliyle de alınır. Kasa üst panelde type-c portu olmasını önemseyenler dikkate alabilir.

Fiyat baya iyimiş , daha büyük beyaz akvaryum kasa görürseniz etiketleyin :D

Fiyatı yine güzel ama tanıtım videolarında gördüğüm kadarıyla böyle bir panoramic kasa için kablolama iyi denemez. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama ön tarafta bulunan 3 tane fanın kabloları, alttan ekran kartına dümdüz uzanan güç kablosu falan kasanın mantığına pek yakışmamış. Kasaya ihtiyacım var ama sırf bu sebeplerden dolayı almadım.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Daha çok arka bağlantı destekleyen anakartlar için üretiliyor Stealth modelleri o yüzden böyle.

Daha çok arka bağlantı destekleyen anakartlar için üretiliyor Stealth modelleri o yüzden böyle.
Doğrudur ama şu kabloları nasıl bu şekilde geçirirler anlam veremedim. Panoramic kasada fanlardan çıkan kabloyu arkadan falan vermesi gerekirdi. Sen de buna mı taktın diyeceksin ama cidden buna taktım :D

1778969817160.webp

Tuş ve usb girişleri arkaya koysalarda hiç yetişemesek

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
O PCI-e kablosu kasayı toplayan arkadaşın amatörlüğü hocam. Bence bu haliyle bile gayet temiz duruyor sistem ama daha iyi toplayanlar da var.

Misal bu arkadaş 8.40 da kabloyu bir önceki boşluktan geçirip daha temiz bir görüntü yakalamış.

O PCI-e kablosu kasayı toplayan arkadaşın amatörlüğü hocam. Bence bu haliyle bile gayet temiz duruyor sistem ama daha iyi toplayanlar da var.

Misal bu arkadaş 8.40 da kabloyu bir önceki boşluktan geçirip daha temiz bir görüntü yakalamış.

Burada kasa daha iyi ele alınmış. Fanların kablosunu arkaya veremiyoruz sanmıştım düzeltiyorum bu şekilde gayet iyi kasaymış.

Burada kasa daha iyi ele alınmış. Fanların kablosunu arkaya veremiyoruz sanmıştım düzeltiyorum bu şekilde gayet iyi kasaymış.
Genelde test için gelen kasalarda kablo düzenine dikkat etmiyorlar ama build showcase olan videolarda da bir o kadar özen gösterenler var. Sizin dediğiniz gibi özensizce toplanıp geçilmiş ama tabi kablo yuvalarında kauçuk olsa böyle şeyleri bir nebze önerdi. Üç kuruşluk kauçuğu koymuyorlar ya şu kasalara gıcık oluyorum. Neyse ben eskiden bu yana kablo düzenine çok dikkat ettiğim için eski kasalarda bile düzenli toplamak için uzun uzun uğraşıyordum. Misal alta eklediğim sistemi 2012'de toplamıştım.

1.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,597
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ
Geri