Gigabyte Eagle RTX 3060ti Isınması

Hocam kasanın yan kapağı direkt açık... Odanın Penceresi de
yanlıs bilgi olmasın ama kendi bildimi söyliyim yan camın acık olması iyi değil hava sirkülasyonu bozuyor ve kasa içine toz giriyor

yanlıs bilgi olmasın ama kendi bildimi söyliyim yan camın acık olması iyi değil hava sirkülasyonu bozuyor ve kasa içine toz giriyor
Katılıyorum, kasa kapağının kapalı kullanılması gerektiği fikrindeyim.

MSI Afterburner ile çok çok ufak undervolt yaparak hem sıcaklıktan hem elektrik den tasarruf edersin. FPS kaybın da %3 %5 falan olur ve bence değer.

Nereye değil hocam anormal bildiğin 70 derecenin üstüne çıkmaması gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

79 derece hocam abartılıcak bı sıcaklık
Normal.O kart zaten yükte o sıcaklıkta çalışıyor.Muadilleri 70 derecede çalışıyor diye 79 derecede çalışan kart anormal olmuyor maalesef.79 derece risk değeri bile taşımıyor.Herhangi bir sorun yaratmaz.

Katılıyorum, kasa kapağının kapalı kullanılması gerektiği fikrindeyim.

MSI Afterburner ile çok çok ufak undervolt yaparak hem sıcaklıktan hem elektrik den tasarruf edersin. FPS kaybın da %3 %5 falan olur ve bence değer.
Denedim... Ufak tefek masaüstünde donmalar yaşadım. OBS te kasma söz konusuydu.

Denedim... Ufak tefek masaüstünde donmalar yaşadım. OBS te kasma söz konusuydu.
Normalde yapmaması lazım. Undervolt ince iş ayarıdır. Yabancı forumlardan bak hangi ayarları yapmışlar

Bende gigabyte eagle var 65 dereceyi geçmiyor ama RTX 3060. 85 derecenin altı normaldir. O şekilde devam edebilirsin.

Bende gigabyte eagle var 65 dereceyi geçmiyor ama RTX 3060. 85 derecenin altı normaldir. O şekilde devam edebilirsin.
Bu ti'lar bir 6-7 derece fazla ısınıyor.Daha soğuğunu gören milletimiz takıntılı olduğundan iadeyle uğraşıp zahmete giriyor genelde .d
Zaten performansa bir etkisi yok şu sıcaklığın.

Gigabyte için normal.

Batuhan, Eagle için o sıcaklık maalesef normal. Hatta üzerine %90 fan devrine kadar çıkıyor o kartın soğutması pek iyi değil.

Gigabyte Eagle RTX 3060ti Ekran Kartım garantiden geldi... 79 dereceye dayanıyor. GTA 5 te %100 kullanımı olsun istediğim için framescale özelliğini açtım. Diğer oyunlarda da durum bu şekilde. Sizce de biraz fazla değil mi?
eagle serisinde hotspot sıcak çalışması gpuyada yansıyor sanırım. ben gaming oc ve windforce kullandım. gaming oc serisi 63 dereceyi geçmiyorken windforce 67-68lerde geziniyordu. yani eagle en giriş seviye diyebiliriz diğer markalardaki dual ventus gibi.

70-72 yi geçmemesi gerek. çok fazla bi kez daha gönder garantiye bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Batuhan, Eagle için o sıcaklık maalesef normal. Hatta üzerine %90 fan devrine kadar çıkıyor o kartın soğutması pek iyi değil.
o kadarmı gerçekten abi o kadar olcağını düşünmezdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,130
Üyeler
188,882
Son üye
0xJessiePinkman
Geri